Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan ismerkedhetnék meg vele?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan ismerkedhetnék meg vele?

Figyelt kérdés
Van egy srác, aki az utcánkban lakik, kb. 10 háznyira tőlünk. Tiszta nevetséges, mert ehhez képest szinte soha nem szoktunk találkozni, összefutni, hiába lakunk ilyen közel. Ebben az évben háromszor láttuk egymást, kétszer ő ment a járdán, én meg kocsival, egyszer meg a kapunk előtt összetalálkoztunk és rámköszönt. Ennyi volt mindösszesen a kontaktus közöttünk. Tudja, hogy ki vagyok, a szüleimmel dolgozik egy helyen egyébként. De sohasem beszéltünk, hiszen sosem találkozunk, egyszer köszönt csak rám. Amikor néha láttuk egymást, mindig nézett, meg amikor rámköszönt akkor is, még kicsit vissza is nézett mikor elhaladt mellettem, szóval szerintem tetszem neki. Nincs barátnője. Nekem nagyon tetszik. Szeretnék vele megismerkedni, de nem tudom hogyan. Tettem egy kísérletet, iwiwen írtam a bátyjának (mert ő nincs fent iwiwen, csak a bátya), hogy hogy ismerkedhetnék vajon meg az öccsével, valami tippet adhatna, de csak megadta a telefonszámát, hogy írjak neki sms-t, mert idegen számot nem vesz fel. Semmi segítőkészség nem volt benne, hogy majd ő szól az érdekemben neki vagy valami. Most szerintetek tényleg írjak? De mit? Ilyet szokás manapság csinálni? Csak látásból ismer a srác, meg a szüleimet, és akkor mit szólna, ha kapna tőlem egy sms-t, hogy "Helló, XY lánya vagyok, nagyon tetszel, nincs kedved találkozni?" Ez annyira gáz lenne nem? De hát nem csöngethetek be hozzá ugyanezzel a szöveggel! Egyszerűen tanácstalan vagyok, de sohasem szoktunk összefutni, hogy személyesen valahogy szóba elegyedjek vele! Szerintetek hogy csináljam? A szüleimet sem kérhetem meg, hogy tegyenek valamit az érdekemben, mert ők nem ilyen típusúak, és úgysem tennének semmit, kissé konzervatívak ilyen téren.
2010. szept. 24. 20:38
 1/4 A kérdező kommentje:
És a baráti körébe sem tudok beférkőzni, mert nincs neki. Olyan magának való srác. Dolgozik, meg otthon van, meg néha lemegy a kocsmába (ami tényleg egy kocsma, szóval oda csak az ilyen öreg bácsikák járnak, nem egy beülős hely, úgyhogy oda sem mehetek csak úgy be, meg nem is tudom mikor jár oda).
2010. szept. 24. 20:44
 2/4 anonim ***** válasza:

Hát nekem van erre egy gonosz megoldásom amivel én megismertem a barátom:D Mi is olyan 10-15 háznyira lakunk egymástól:)

A terv:)(Remélem nincsen macskád:D)

Nekem nem volt sohasem cicám, de ez jó ötletnek tűnt(És most láttam ez egyik kérdésnél is)

Becsöngettem hozzá és megkérdeztem nem-e látta véletlenül a cicámat, mert elszökött és nem találom 5 napja:)

Nagyon megsajnált(nagy állatbarát:D) és tel számot cseréltünk, ha véletlenül látja tudjon szólni." Hát sajna a cica nem lett meg":D De megismertem és így már ő kezdeményezett:)

Puszi

2010. szept. 24. 20:45
 3/4 A kérdező kommentje:
Na ez egész jól hangzik! :) Nincs macskám :) Csak az a baj, hogy nem tudom mikor van otthon :( Albérletben lakik, és a főbérlő is ott lakik abban a házban. És amilyen peches vagyok, tuti nem a srác jönne ki, hanem a tulaj... De jó ötlet egyébként, köszi!
2010. szept. 24. 20:51
 4/4 anonim ***** válasza:

hát ezek alapján tényleg nem sok esélyed van megismerkedni vele..

hát vagy annyit tudsz csinálni , hogy nagylevegő és lesz ami lesz, irsz egy smst, vagy vársz hátha lesz alkalmad mégegyszer összefutni vele és kihasználni az alkalmat.

De most ezért ne vess meg, de miért akarsz te összejönni egy ilyen pasival??? Az oksa h tetszik meg minden, de nem akad jobb?? mármint akivel többet találkozol és nem a kocsmát járja?? most komolyan, ha ő ilyen tö.ketlen (már bocs) akkor sztem neked sem kellene ennyire kaparnod utánna. Te már feladtad a magas labdát, nem hiszem h a bátyja nem informálta és innen már neki kellett volna lépni . Sztem inkább hagyd a fenébe. 21F

2010. szept. 24. 21:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!