Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Kedves SZÜLŐK! Ezt miért kell...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kedves SZÜLŐK! Ezt miért kell csinálni?

Figyelt kérdés
Van 1 lány aki nagyon szimpatikus (nem tetszik de vele mindent meg tudok beszéli és bízunk egymásban:) Ezzel a lánnyal soha se találkoztam még... csak facebookon beszélünk kb 8 hónapja. A szülei se fiuval se lánnyal nem engedik sehova mert "féltik" a mostani barátjával is szakított mert ha odajött a házukhoz az apja elkergette onnan vagy az anyja... emiatt állandóan szenved bőg, sír, remeg és azt mondta többször megfordult a fejében hogy vagdossa magát... Sőt azt mondta már utcára se megy ki mert ott is már remeg és sápadt meg felmegy a pulzusa..... És az anyjáék állítólag szó nélkül hagyják..... ez normális am én 15/f ő 14

2013. szept. 25. 19:01
 1/9 anonim ***** válasza:
68%
Mi köze ehez a szülőknek?
2013. szept. 25. 19:03
 2/9 A kérdező kommentje:
ja igen elfelejtettem írni hogy ha elmegy valahova engedély nélül órákra bezárják a szobába pl
2013. szept. 25. 19:05
 3/9 anonim ***** válasza:
69%
Mi lenne ha az ő szüleit kérdeznéd?
2013. szept. 25. 19:05
 4/9 anonim ***** válasza:
97%
Elmebeteg szűlők akik azt hiszik így kell gyereket nevelni. Legyen szűz bla bla bla, tanuljon sokat bla bla. Ők persze fiatal korukba dugtak mint a nyúlak. Semmi jót nem kap meg az a lány. Majd pasit is úgy fog összeszedni valahonnan.
2013. szept. 25. 19:06
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon szívesen megismerkednék azokkal a szülőkkel!
2013. szept. 25. 19:09
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
hát beszéld meg vele és szóljatok valakinek mert ez nem állapot. jó hogy szeretnék jól nevelni a gyereküket de ez túlzás. ha vagdosni akarja magát még a végén sokkal rosszabbakhoz vezethet. nem ártana pszihológushoz vagy családi tanácsadásra járni vagy valami segítséget kérni. a lány biztos fél de segítened kell neki ha a helyzet ilyen durva.
2013. szept. 25. 19:20
 7/9 Emberek ***** válasza:

Leginkább állj mellé, és tudasd vele, hogy te egyetértesz vele, mint ahogy itt elég sokan mások is..

Egyébként ez irreális, hogy így "nevelnek" egy gyereket, mert ez nem nevezhető nevelésnek. Ez emberkínzás, de persze a sündőrség nem fog semmit sem tenni. De mindenképpen a lánynak beszélnie kellene a szüleivel. Ha elhajtják, akkor pedig valaki olyant kellene megkérnie akire hallgatnak, hogy álljon ki mellette. Gondolom nem lesz olyan nehéz, mert igaz az én anyám sem piskóta, de ezt már ő is túlzásnak tartaná.

2013. szept. 25. 20:32
 8/9 anonim ***** válasza:
64%
A szuloknek nincs idejuk GYiKot olvasni. Ok tevet neznek.
2013. szept. 27. 14:24
 9/9 anonim ***** válasza:
Pont az előbb néztem egy ilyen filmet, a lány majd kinyirja a szüleit, hogy jól éljen. [link]
2015. jan. 10. 19:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!