Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit csináljak ha van egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ha van egy nagyon jó lány barátom és szerelmes vagyok belé?

Figyelt kérdés

Ő a legjobb lány barátom és szerelmes vagyok belé.. igazság szerint először csak hülyültünk meg haverkodtunk de sajnos beleszerettem :(

és nem merem neki elmondani mert félek így tönkre megy a barátságunk ... mit tegyek ?

2013. szept. 14. 15:38
 1/8 anonim ***** válasza:
mond el neki, és beszéljétek meg! ha tényleg igaz barátok vagytok megtaláljátok a megoldást
2013. szept. 14. 15:40
 2/8 anonim ***** válasza:
mélyen hallgass.
2013. szept. 14. 15:43
 3/8 A kérdező kommentje:
de már egyszer próbáltam és az volt a válasza hogy tényleg? pedig én azthittem barátok vagyunk nem tudok most erre mit mondani. . ezt írta :(
2013. szept. 14. 15:44
 4/8 anonim ***** válasza:
Balázs? Te vagy az?
2013. szept. 14. 15:48
 5/8 A kérdező kommentje:
nem .. ne tippeljetek nemhiszem hogy az a lany akirol en irtam hogy latna .. o nem szokott ilyen oldalakat nezni... ugyhogy normalis valaszt varok mint az elozo 2
2013. szept. 14. 15:50
 6/8 anonim ***** válasza:
Bocsi azt hittem az egyik ismerősöm vagy, vele is ez van most, és eléggé maga alatt van.
2013. szept. 14. 15:52
 7/8 A kérdező kommentje:
Miért van maga alatt?
2013. szept. 14. 16:32
 8/8 anonim ***** válasza:
Figyu:Én tavaly év végén megismertem egy lányt,akivel a világon a lehető legjobb barátok voltunk,aztán engem is elkapott a szerelem.Én marha elmondtam neki,és kb. akkor láttam utoljára.Pedig ilyen embert sose ismertem,mint őt.Mindig bújt hozzám,meg főzött,sütött,ha átmentem,és sokszor ölelkeztünk.De ez a vallomásom megváltoztatott mindent.Ezért azt mondom,ha fontos neked,mint ember,mint barát,ne mondd el neki,sőt fojtsd el az érzést.TRudom ez szinte lehetetlen,de ha visszamehetnék az időben,akkor én nem mondanám már el neki.Sokkal többet ér a barátság,mint a bizonytalan jövő.Ha pedig akar az ember vmit tőle,akkor előbb puhatolózni kell,hogy be jösz e neki,mint pasi.Ha nem akkor tudod a dolgod.
2013. szept. 14. 22:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!