Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » "Szia cica! Ha akarod leszek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

"Szia cica! Ha akarod leszek a gazdád! " -ez bejön?

Figyelt kérdés

Van itt egy srác, aki ezzel a szöveggel nyomul, és másnak is ezt tanácsolja. Engem meg érdekel, hogy bejön-e ez a szöveg valakinek? Vélemények? (Furdal a kíváncsiság!) :)

Kort/nemet feltétlenül írjatok!!! ;)

2009. nov. 5. 11:00
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
2009. nov. 5. 17:31
 32/41 anonim ***** válasza:
55%

Nemtom én 15/F vok, és én adtam egyszer ilyen tanácst hogy ezt használja de akkor nagy lol vagyha nemolvastad végig...

Előszöris:

Szia cica van gazdád?

Ezután jön a vicc, hogy: Uhm hát nem kiszaladt a számon? Pedig azzal akartam kezdeni, hogy szép a szemed, szerintem ez aranyos és ént aláltam ki -.- a cicás részen kívül. Ha valakinek baja van vele akkor mondom a csajok nagyrészét megnevetteti és ez már az első lépés is lehet akár. ennyi...

2009. nov. 5. 18:09
 33/41 A kérdező kommentje:

Igen, erről a kérdésről (is) van szó, de már többször találkoztam itt a mondattal. Az persze csak tipp, hogy mindig ugyanaz az író/szerő, de a stílusa is hasonló volt minden alkalommal.

(Most őszintén a %-okat nem néztem. Ha nem mindig ugyanaz a személy írja, a kérdés akkor is ugyanez.) :P

2009. nov. 5. 18:35
 34/41 anonim ***** válasza:
55%
De azért ha megnézed a válaszokat csak a 17+-nak nemjön be ami számomra már öreg :).... Szal az nem is a te korod dumája. Nemhinném hogy 40évesen le cicáznék bármiféle velem egyorú csajt. szal nem mind1 ki a hallgató, mondom nlam bejön 3-an még az msn-ükre is kiírták. ENNYI! :D
2009. nov. 5. 18:55
 35/41 anonim ***** válasza:

Nekem tetszik...de csak akkor ha be is tartja:-)))

Jó lehet elkényeztetett, kiszolgált cicának lenni:D

2009. nov. 5. 19:28
 36/41 anonim ***** válasza:
Én 18 vagyok de nagyon nevetségesnek tartom,szerencsére engem eddig értékelhetőbb dolgokkal hódítottak meg. Utolsó válaszoló megjegyzéásére: Lehet az a gazda elég eröszakos és durva is,nem feltétlenül kényeztet...
2009. nov. 6. 13:13
 37/41 anonim ***** válasza:

Az a durva, hogy olyan kérdésekre is képesek ezt válaszolni amire egyátalán nem ez lenne a válasz... PL: "Van egy problémám. A barátnőmnek már ezer pasija volt, mindenkinek ő tetszik, ha megyünk az utcán, ráfütyülnek-dudálnak, stb. ..mindenki csak a barátnőmre figyel." Erre: Szia cica! Ha akarod leszek a gazdád! Dobj egy privit:D

16f

xD Nevetséges.

2009. nov. 6. 13:17
 38/41 anonim ***** válasza:
100%

Normálisan gondolkodó lánynak!nőnek semmiképp sem jön be.

19/L

2009. nov. 6. 15:38
 39/41 A kérdező kommentje:
13:17 - Igen, erre mondtam, hogy egy nap alatt többször is találkoztam vele. De persze nem biztos, hogy ugyanaz írta. Az is lehet, hogy valaki itt olvasta és ki is próbálta íziben... :D :D :D
2009. nov. 6. 15:44
 40/41 anonim ***** válasza:
13:17 voltam Hát akkor grat neki meg annak a csajnak is akinek bejön,mert akkor egykutya:D:D
2009. nov. 6. 20:24
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!