Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Szia cica! Ha akarod leszek a gazdád! " -ez bejön?
Van itt egy srác, aki ezzel a szöveggel nyomul, és másnak is ezt tanácsolja. Engem meg érdekel, hogy bejön-e ez a szöveg valakinek? Vélemények? (Furdal a kíváncsiság!) :)
Kort/nemet feltétlenül írjatok!!! ;)
Erről a kérdésről van szó? :D
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..
Nemtom én 15/F vok, és én adtam egyszer ilyen tanácst hogy ezt használja de akkor nagy lol vagyha nemolvastad végig...
Előszöris:
Szia cica van gazdád?
Ezután jön a vicc, hogy: Uhm hát nem kiszaladt a számon? Pedig azzal akartam kezdeni, hogy szép a szemed, szerintem ez aranyos és ént aláltam ki -.- a cicás részen kívül. Ha valakinek baja van vele akkor mondom a csajok nagyrészét megnevetteti és ez már az első lépés is lehet akár. ennyi...
Igen, erről a kérdésről (is) van szó, de már többször találkoztam itt a mondattal. Az persze csak tipp, hogy mindig ugyanaz az író/szerő, de a stílusa is hasonló volt minden alkalommal.
(Most őszintén a %-okat nem néztem. Ha nem mindig ugyanaz a személy írja, a kérdés akkor is ugyanez.) :P
Nekem tetszik...de csak akkor ha be is tartja:-)))
Jó lehet elkényeztetett, kiszolgált cicának lenni:D
Az a durva, hogy olyan kérdésekre is képesek ezt válaszolni amire egyátalán nem ez lenne a válasz... PL: "Van egy problémám. A barátnőmnek már ezer pasija volt, mindenkinek ő tetszik, ha megyünk az utcán, ráfütyülnek-dudálnak, stb. ..mindenki csak a barátnőmre figyel." Erre: Szia cica! Ha akarod leszek a gazdád! Dobj egy privit:D
16f
xD Nevetséges.
Normálisan gondolkodó lánynak!nőnek semmiképp sem jön be.
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!