Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » "Szia cica! Ha akarod leszek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

"Szia cica! Ha akarod leszek a gazdád! " -ez bejön?

Figyelt kérdés

Van itt egy srác, aki ezzel a szöveggel nyomul, és másnak is ezt tanácsolja. Engem meg érdekel, hogy bejön-e ez a szöveg valakinek? Vélemények? (Furdal a kíváncsiság!) :)

Kort/nemet feltétlenül írjatok!!! ;)

2009. nov. 5. 11:00
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
100%

Véleményem szerint az összes ilyen "bevágódós" duma szánalmas. Ezeket a tipikus "én vagyok a f@aszacsávó"-k mondogatják. Azt hiszik, hogy baromi gizdák vele........ -.-

20/L

2009. nov. 5. 12:36
 22/41 A kérdező kommentje:

"Nem lehet normális felnőtt emberként viselkedni és úgy is kezelni a másikat?" - De. Egy felnőttnek feltétlenül.

Most nem felnőttekről van szó. Rájöttem, hogy nem tudok jó tanácsot adni ezekre a kérdésekre ennek a korosztálynak. (Ami a saját fiam miatt lenne fontos nekem.) Mert én is mindig ezt mondom: Legyél őszinte, add önmagad, azt mondd, amit gondolsz! Ha tetszik a lány szeme, miért ne mondhatnám: "Szép szemed van, nagyon tetszik!" ??? De ők teljesen másképp állnak ezekhez a kérdésekhez. Biztosan én is ilyen voltam az ő korukban, csak már elfelejtettem. :|

2009. nov. 5. 12:44
 23/41 anonim ***** válasza:
66%

Én nem tudom miért mondogatja mindenki hogy ezek lejárt szövegek. Én még 1x sem hallottam ezeket. Sem a cicásat sem a "bejöjjek mégegyszer" szöveget.

Ha egy idegen mondaná nekem, elmennék mellette, de ha a barátom mondaná nagyon tetszene :) Én szeretem az ilyen dumákat, persze csak a megfelelő emberektől. Nem mindenféle jöttmenttől. 17/L

2009. nov. 5. 12:56
 24/41 anonim ***** válasza:
72%

Jó..., a páromtól én is elviselném. Mert végülis egy poénos viccelődős bókolásnak is örül az ember. De, ha egy idegen odajönne hozzám ezzel a szöveggel, egy szánalmas tekintetet vetnék rá és otthagynám... -.-

Megint 20/L

2009. nov. 5. 13:07
 25/41 anonim ***** válasza:
100%
...gazda szeme hízlalja a disznót...
2009. nov. 5. 13:27
 26/41 anonim válasza:
36%

Nekem nagyon bejön ;)

13/L

2009. nov. 5. 13:34
 27/41 anonim ***** válasza:
100%
mikor tanuljátok már meg, hogy nincs tuti csajozós szöveg? a siker titka az, hogy akkor és ott arra a lányra koncentráljatok, és személyre szabott beszélgetés folyjon.
2009. nov. 5. 13:47
 28/41 anonim ***** válasza:
100%

az összes "csajozós szöveg" erőltetett és értelmetlen. nem valami távvezérlésű gépről van szó, h ha a megfelelő szókombinációt kimondod, pozitívan reagál... minden az adott helyzettől és a két féltől függ.

20/L

2009. nov. 5. 13:54
 29/41 anonim ***** válasza:
100%

:DDDDDDDDD

aki ezt, vagy ehhez hasonló mondatot komolyan kiejt a száján, rendkívül nagy szánalmat, és röhögőgörcsöt kelt bennem.

19/L

2009. nov. 5. 14:40
 30/41 anonim ***** válasza:
100%
Majdnem ugyanezt mondta nekem is egy srác mikor egy szórakozóhely előtt kint állt és én elmentem előtte.Szerintem nagyon gáz. L18
2009. nov. 5. 16:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!