Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Ha te akarod lehet más is" Mit jelent?
Ezt ki mondta? Ismerős? Fiú vagy lány?
Tapasztalatom szerint csak dugni akar...
Jelenthet erős önbizalomhiányt:nincs önbizalma megmondani mit akar pontosan,de igazából akarja.
Vagy
Jelentheti azt is hogy nincs hozzá semmi kedve,csak azért menne bele mert látja rajtad hogy te akarod.
Amúgy itt egy alakulófélben lévő kapcsolatról van szó? Mert a lelkesedés tényleg nem túl nagy. Én a helyedben konkrétan rákérdeznék hogy miért ilyen lehangolt ezzel a témával kapcsolatban és akarja-e ő ezt az egészet. Megkérném hogy adjon pontos,egyértelmű választ. Ha továbbra is csak hasonló válaszokat ad akkor felejtsd el,mert biztos nem akarja a dolgot.
00:34es vagyok
hát nem tudom nekem ez furcsa. Ha akarna veled járni akkor közeledne feléd, állandóan találkozni akarna és pl megpróbálna megcsókolni vagy hasonló.. de furcsa hogy csak úgy kijelenti ha akarod lehet más is
de aztán lehet ő ilyen természetű :D
Az én értelmezésemben szimplán azt, hogy szeret, és szeretné, ha egy pár is lennétek azon túl, hogy még barátok is, és tisztel is annyira, hogy ne rohanjon le, hanem egyenesen elmondja az érzéseit. Szerintem ez becsülendő. :) Ha te is szereted, és te is szívesen lennél vele, akkor én azt mondom, próbáljátok ki. Aztán ha nem válik be, akkor még mindig visszatérhettek a barátsághoz.
(És nem, ilyesmivel igazi barátságot NEM LEHET tönkretenni, amennyiben mindketten érett és értelmes emberek vagytok. Aki erről mást mond, az hazudik.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!