Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » "Ha te akarod lehet más is"...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

"Ha te akarod lehet más is" Mit jelent?

Figyelt kérdés
"Ha pedig nem, akkor maradunk így, ahogy vagyunk." Nem hangzik túl lelkesnek...
2011. jún. 16. 00:29
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom lány vagy.Valóban,majdnem úgy hangzik,mintha teljesen közömbös lenne a végkifejlet..,de úgy is meg lehet közelíteni a dolgot,hogy ő benne lenne,csak arra vár,hogy beleegyez,viszont jelzi,hogy nem szeretne semmit sem rád erőltetni.Te ismered,neked kell tudnod,melyik verzió az igazi.22/F
2011. jún. 16. 00:33
 2/14 anonim ***** válasza:
69%

Ezt ki mondta? Ismerős? Fiú vagy lány?

Tapasztalatom szerint csak dugni akar...

2011. jún. 16. 00:34
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Jelenthet erős önbizalomhiányt:nincs önbizalma megmondani mit akar pontosan,de igazából akarja.

Vagy

Jelentheti azt is hogy nincs hozzá semmi kedve,csak azért menne bele mert látja rajtad hogy te akarod.

Amúgy itt egy alakulófélben lévő kapcsolatról van szó? Mert a lelkesedés tényleg nem túl nagy. Én a helyedben konkrétan rákérdeznék hogy miért ilyen lehangolt ezzel a témával kapcsolatban és akarja-e ő ezt az egészet. Megkérném hogy adjon pontos,egyértelmű választ. Ha továbbra is csak hasonló válaszokat ad akkor felejtsd el,mert biztos nem akarja a dolgot.

2011. jún. 16. 00:35
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
"Szívesen megbas*nálak, de ha még nincs hozzá kedved, akkor tovább jó pofizom veled, míg szét nem tárod a lábad..."
2011. jún. 16. 00:40
 5/14 A kérdező kommentje:
Lány vagyok. A srác olyan mintha belőlem lenne még egy, csak fiúban. Haverok vagyunk, nagyon sokat beszélgettünk, már az első szerelem témát is kiveséztük, szóval megbízik bennem, jó kapcsolatunk van. Viszont ez eléggé úgy hangzott, hogy hát tőlem aztán, oké, el tudjak viselni.
2011. jún. 16. 00:42
 6/14 A kérdező kommentje:
*tudlak
2011. jún. 16. 00:42
 7/14 A kérdező kommentje:
Azt, hogy én akarnám nem láthatja, mivel azzal kezdte, hogy megkérdezte, hogy el tudnám-e magunkat képzelni együtt? És ha igen, akkor lehet más is... Elég sokat faggatózik, hogy xy tetszik-e, el tudnám-e vele képzelni, hogy együtt legyek...
2011. jún. 16. 00:43
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

00:34es vagyok

hát nem tudom nekem ez furcsa. Ha akarna veled járni akkor közeledne feléd, állandóan találkozni akarna és pl megpróbálna megcsókolni vagy hasonló.. de furcsa hogy csak úgy kijelenti ha akarod lehet más is

de aztán lehet ő ilyen természetű :D

2011. jún. 16. 00:47
 9/14 A kérdező kommentje:
Alapból msn-en beszélünk éppen, pedig tudja, hogy utálom az ilyen témákat ott megvitatni, mert nem látom a szemét. Elég bonyolult. Sokszor érzem, hogy féltékeny, félt, direkt hozzámér, néha meg más csajról áradozik.
2011. jún. 16. 00:49
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Az én értelmezésemben szimplán azt, hogy szeret, és szeretné, ha egy pár is lennétek azon túl, hogy még barátok is, és tisztel is annyira, hogy ne rohanjon le, hanem egyenesen elmondja az érzéseit. Szerintem ez becsülendő. :) Ha te is szereted, és te is szívesen lennél vele, akkor én azt mondom, próbáljátok ki. Aztán ha nem válik be, akkor még mindig visszatérhettek a barátsághoz.

(És nem, ilyesmivel igazi barátságot NEM LEHET tönkretenni, amennyiben mindketten érett és értelmes emberek vagytok. Aki erről mást mond, az hazudik.)

2011. jún. 16. 00:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!