Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sz*a cica van gazdád?
Figyelt kérdés
Ha ilyen dumával mennék oda hozzátok lányok ti mit csinálnátok velem?:D
Ja és lányok...nektek bejönnek az ilyen hülye csajozós dumák vagy ink csak dumáljak minden hülyeséget meg kedveskedjek szép szavakkal?
köszi a válaszokat
f/15
2010. szept. 18. 22:10
1/39 A kérdező kommentje:
az szia csak nem enged a kérdésben köszönni xD
2010. szept. 18. 22:12
2/39 anonim válasza:
Van és utálja a patkányokat..:D
3/39 anonim válasza:
én nem vagyok csaj,de ez ge.civicces duma:DD az összes csaj haverom akinek ezt mondtam mind röhögött és mondta nincs tudnék-e adni:DD
15/f
4/39 A kérdező kommentje:
lol néztem ugyan ilyen kérdést és ugyan ez volt a válasz...te ugyan az vagy?
2010. szept. 18. 22:15
5/39 anonim válasza:
nem vagyok lány de ezzel a dumával max annyit érsz el h kinevetnek:D..egyébként ha te a "minden hülyeséget" alatt az ismerkedést érted akkor igen mondj minden hülyeséget és kedveskedj szép szavakkal:D:) 16/F
6/39 anonim válasza:
hát én személy szerint bírom az ilyen dumákat,de nem mindenkinek jönnek be.
7/39 anonim válasza:
mire leírtam a választ már 2-en válaszoltak:D
8/39 A kérdező kommentje:
;)
2010. szept. 18. 22:19
9/39 Funktasztikus válasza:
ez nem vicces duma ez tahó pa.raszt duma... anyira szánalmas hogy 1 hülye kitalálta a többi meg utánozza ...találj ki magadtol valamit amit lehet is értékelni..am ha iyg mész oda egy csajhoz az egyböl lefogja vágni hogy egy szerencsétlen id.ióta vagy szoval mást találj ki;)
10/39 anonim válasza:
Lány vok és én jót nevetnék reajta.
Szerintem inkább a következővel próbálkozz: "azt akarom, hogy ne legyen köztünk semmi! se ruha, se takaró!" - erre tuti kapsz egy pofont is XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!