Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy lánynak mi jön be hogy nézen ki a srác? (elsösorban 15-16éves korosztályra gondolok )
És ha nem a legszebb a srác akkor nem is érdekel ?
Én se vok a legszebb lehet h ez a baj ?
Nem a külső a lényeg, hanem, h mi van belül... Ha nem vagy az a macsó típus az sem baj. A normálisabb lányoknak nem is jön be a macsó stílus, csak a pláza cicáknak. Ha adsz magadra és ápolod magad, tisztán tartod mindenedet, törődő vagy és őszinte akkor bármelyik csajt letudod venni a lábáról :) Légy kedves és aranyos és ne olyan tapló, hogy lenézed a csajt, mert úristen nem olyan hosszú a haja, mint az igényed... A normális csajok a belsőt nézik nem a külsőt :) De azért tényleg ne hanyagold el magad.
Első hozzászóló
Persze nem hanyagolom el magam csak ez a hülye kamasz korszak egyfojtába tele vagyok patanásal :(
és ugyérzem h nem tetszem senkinek ...
Jövöhéten megyek balcsira hátha találok egy kedves lányt ... Csak én egyáltalán nem vok kezdeményező tipus :(
äzok a frànya pattanàsok!!¨¨¨
menj el egy drogériàba,10 fajta szer közül vàlogathatsz,aztàn eltünik,de a pattik a fejlödéssel jàrnak.21 vagyok,amikor 16 voltam,mindig a laza sràcok jöttek be,nem a ruhàjàt néztem,hanem hogy mennyire udvarias(köszön,elöre enged,mosolyog,meg poénkodik)
persze aki zselézte a hajàt az is elönyben volt :))))
ma màr persze a komoly pasik tetszenek,akik dolgoznak,nem isznak,nem jàtékgépeznek,meg àpoltak
az àpoltsàg elsö hely!!!!!!!!!!!¨
mindig tiszta kéz(köröm levàgva)jo illat,rendberakott haj.
szerintem ne csüggedj,fogsz talàlni valakit
Kinditerembe járok kb fél éve de semmi nem látcik rajtam ... Anyi h kocka hasam van de edig is az volt :P
És ez hogy van általába a lány v a fiu kezdeményez ?
hello én 15 vok.....nem vok csúnya lány:D és nem szeretem az izomgyurikat, de azér pálcika se legyen.... sztem a pattanásaidon lehet segíteni, de nekem mr teccett tök pattanásos gyerek is..szal ez egyáltalán nem kizáró ok...:D
nyugodtan menj oda a lányokhoz beszélgetni, mert nekem sincsenek nagy igényeim, állandóan azt kérdezgetik, hogy "egy ilyen szép lánynak mér nincs pasija?" hát azért mert nem mernek odajönni...és ez a fiuk dolga....ugyhogy legyél bátor semmit se veszthetsz vele, lehet hogy pont rád várnak:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!