Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lehet ez? (Elsősorban fiúk)
Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok! Miért van az hogy sosem tudok magamnak találni barátot? A barátnőim azt mondják szép vagyok.Szerintem jó méretekkel rendelkezem mind mellben (75B a példa kedvéért)mind fenékben, vékony vagyok és szemüveges de azt mondják jól áll, de egyszerüen amikor szemezek egy sráccal és látszik hogy kölcsönös a vonzalom akkor (én az a fajta vagyok aki jobb szereti ha a fiú kezdeményez mert ha a lány akkor az ciki)sohe kezdeményeznek.igaz kissé visszahűzódó vagyok de az elvárásaim nem magasak.Most velem vagy velük van a gubac?15/l (bocs a regényért)2011. jún. 29. 23:31
1/26 anonim válasza:
Nem lehet, hogy olyanokkal szemezel, akik hozzád hasonlóan szintén visszahúzódóak? Mert például én is ilyen vagyok...Amúgy a szemüveges csajok a legaranyosabbak szerintem ;)
21/f
2/26 A kérdező kommentje:
:)
2011. jún. 29. 23:38
3/26 anonim válasza:
Ha minden igaz amit írtál, akkor nem benned van a hiba, csak olyan srácokat nézel ki magadnak akik félénkek :D
4/26 A kérdező kommentje:
Meglehet de volt már olyan hogy látszott rajta hogy nem félénk!:S
2011. jún. 29. 23:41
5/26 anonim válasza:
Szóval több mint valószínű, hogy ha véletlen veled (kérdezővel) hozna így össze a sors, én sem mernék kezdeményezni...;) Bár ki tudja...egy hasonló lány társaságában talán könnyebben fel tudnék oldódni én is.
6/26 A kérdező kommentje:
utolsó hány éves vagy?
2011. jún. 29. 23:50
8/26 A kérdező kommentje:
ez meglepett! általában a 18-20 fölötti fiúk neigazán szeretnek 17-nél fiatalabbal kezdeni:S
2011. jún. 29. 23:53
9/26 anonim válasza:
Ez is csak egyfajta sztereotípia (szerintem). Sokan úgy értelmezik ezt, hogy biztos csak "arra" kell egy ennyi idős srácnak egy 15-16 éves csaj. Szerintem ez butaság, elég ha csak magamból indulok ki. De például ismerőseim között is vannak még néhányan, akik hozzám hasonlóak.
10/26 anonim válasza:
Esetleg egy kép rólad?Mert a barátnőid lehetnek elfogultak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!