Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csömörön élek, meleg vagyok....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csömörön élek, meleg vagyok. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Csömör az egy nagyközség, Bp. mellett. Itt nincs nagyon közösségi program vagy szórakozóhelyek meg ilyesmik. Maximum pár öregember iszogat a kocsmákban. Egy szóval nincs lehetőségem hasonló szexuális érdekeltségű légkörbe kerülni.

Nyilvánosan meg nem akarom felvállalni. Hova mehetnék, mit tehetnék hogy sikeresebb legyek a magánéletemben?

2009. nov. 4. 17:42
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
És ez az a fajta szöveg, meg az a fajta idiót*, akivel vitatkozni se lehet, mert ő tudja, hogy mi tagadjuk.:) Dehogy nekem miért nem jutott eszembe sosem hogy félek egy bu*zitól, meg hogy férfiasabb aki más férfi seg*ébe dugdossa a fark*t. Hát talán mert egyrészt abszurd (persze nem, mert TAGADOK ÉS LÁTENS BU*ZI IS VAGYOK UGYE), másrészt meg talán mert nem a bu*zik körül forog a világ, bár lassan már az lesz. Dehogy ekkora fas*ágokat miér jó kitalálni, aztán ilyen szinten elhitetni magunkkal...azt nemtom megérteni, csak az lehet, hogy te félsz és ezt ezzel kompenzálod, hogy bebeszéled ezt magadnak. Nemtom. Szánalmas.
2009. nov. 5. 06:22
 22/27 anonim ***** válasza:
20%
Oh bazze, meg hogy nőnek érzi magát. Komolyan, szerinted a buz*k körül forog világ, nekem is napi szinten vannak élményeim hogy találkozom egy buz*val aztán ott végig nőnek érzem magam. Néha el is kezdem magam sminkelni, sőt volt már hogy a mensim is megjött. Sőt ha észlelem magamon a nővé válás tüneteit, abból tudom, hogy valahol buz* van körülöttem...megérzem, mint Mc'Load a halhatatlanokat.
2009. nov. 5. 06:25
 23/27 anonim ***** válasza:
költözz át ramocsaházára
2009. nov. 5. 13:21
 24/27 anonim ***** válasza:

Hűűűhaa,szépen felbuzdultatok rámxD

Anno harmincas Nő vagyok...

FOGGGGALMAM sincs hogy honnan vettétek azt hogy a b*zik körül forog a világ...ti tudjátok...

Úgy látom hogy nektek ez érzékeny pontotok...Nem kell mindent szó szerint venni uraimXD!

Bocsánat de olyan jóízűt nevettem ezen a részen...Vicces volt hogy minden egyes szavamat teljesen félreértelmeztétekXD

Már csak azért se magyarázom el...Jöjjetek rá magatoktólXD

Nem olyan bonyolult!

2009. nov. 6. 20:56
 25/27 anonim ***** válasza:

Ohhh és...egyet elmondok...a szöveg elején látod azt a szót hogy "homofób" aztán van a "heteró"...

Bár ez inkább az én hibám...márminthogy nem írtam ki normálisan...

Na, azt úgy értettem hogy

"""A homofóbiás heteró pasik"""

2009. nov. 6. 20:59
 26/27 anonim válasza:

hmm csömöri vagyok és nem ismerek egy b uzit sem xd

de ha tényleg azvagy mi ismerkednénk veled bnömmel(Y)/mellesleg ö is csömöri/

xd

napuszcsi(:

2010. febr. 11. 15:43
 27/27 anonim válasza:

csömörön élek énis xd és nem ismerek egy b uzit sem :D

de ha az vagy akkor ismerkednénk veled bnömmel xd /mellesleg ö is csömöri/

na hello :D

2010. febr. 11. 15:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!