Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csömörön élek, meleg vagyok....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csömörön élek, meleg vagyok. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Csömör az egy nagyközség, Bp. mellett. Itt nincs nagyon közösségi program vagy szórakozóhelyek meg ilyesmik. Maximum pár öregember iszogat a kocsmákban. Egy szóval nincs lehetőségem hasonló szexuális érdekeltségű légkörbe kerülni.

Nyilvánosan meg nem akarom felvállalni. Hova mehetnék, mit tehetnék hogy sikeresebb legyek a magánéletemben?

2009. nov. 4. 17:42
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
43%
Csömörülj meg!
2009. nov. 4. 17:43
 2/27 anonim ***** válasza:
21%
N
2009. nov. 4. 17:44
 3/27 anonim ***** válasza:
55%
Ne legyél meleg hidd el, jobban betudsz majd illeszkedni a társadalomba:D
2009. nov. 4. 17:45
 4/27 anonim ***** válasza:
47%

Jah, mondd a disznónak legyen hableány. Esélyes.

Srác, muszáj lesz kimozdulnod onnan..

2009. nov. 4. 17:47
 5/27 anonim ***** válasza:
32%

De bunkók vagytok! :D

Ne is foglalkozz velük!

Én is egy kis községben lakom, bulizni fel járok Pestre vagy a közeli nagy városokba! Szerintem te is tedd ezt!!

2009. nov. 4. 17:47
 6/27 anonim ***** válasza:
56%
Sajnállak. Nekem is undoritó lenne meg nézni mit csinál 2 meleg. De mégis megértem. Neten ismerkedj, olyan oldalakon ahol erre van lehetőség, van bőven. És a helyedben nem csinálnék az utcán semmit és kézenfogva se mennék fiúval, menjetek eldugott helyre és azt csináltok amit akartok.
2009. nov. 4. 17:48
 7/27 anonim ***** válasza:
79%
Nyílván ha ott nincs lehetőséged szórakozni menni, vagy egyéb más programit csinálni, akkor menj más városba, faluba, községbe. Szórakozz a barátaiddal (akár Pesten is) Ott biztosan még "magadnak való" párt is találnál :) De amúgy a többi fiatal, aki Csömörön él, mit csinál? Hova megy? Te is tarts Velük :)
2009. nov. 4. 17:48
 8/27 anonim ***** válasza:
67%
inkább ne jöjön fel ide
2009. nov. 4. 17:49
 9/27 anonim ***** válasza:
93%
tevagy ez egyetlen meleg a faluban????
2009. nov. 4. 18:00
 10/27 anonim ***** válasza:
79%
ismerkedj itt a neten!!!!!!!!!!
2009. nov. 4. 18:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!