Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csömörön élek, meleg vagyok....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csömörön élek, meleg vagyok. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Csömör az egy nagyközség, Bp. mellett. Itt nincs nagyon közösségi program vagy szórakozóhelyek meg ilyesmik. Maximum pár öregember iszogat a kocsmákban. Egy szóval nincs lehetőségem hasonló szexuális érdekeltségű légkörbe kerülni.

Nyilvánosan meg nem akarom felvállalni. Hova mehetnék, mit tehetnék hogy sikeresebb legyek a magánéletemben?

2009. nov. 4. 17:42
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
91%

"Csömörön élek, meleg vagyok. Mit tegyek?"

KÖLTÖZZ EL!! Gyorsan!! :D:D

2009. nov. 4. 18:26
 12/27 anonim ***** válasza:
65%

Jah, te vagy az Norb? :) LOL Mindig gyanús voltál. No, engem nem zavar, attól még jófej vagy.

No, de tényleg, nem túl drágaa HÉV jegy, járj be Pestre. A pesti gimisek között tudtommal már 5% körül van a melegek aránya.

2009. nov. 4. 18:26
 13/27 anonim ***** válasza:
88%
Költözz el!
2009. nov. 4. 19:09
 14/27 anonim válasza:
59%
Menj fel nyugodtan Pestre,ott sok a retek b uzi!
2009. nov. 4. 19:16
 15/27 anonim ***** válasza:
85%
Költözz Vödörbe :)
2009. nov. 4. 19:33
 16/27 anonim ***** válasza:
38%

Félelmetes h mennyi bunkó idióta létezik!Ha ő így érzi teljesnek az életét akkor miért ne lehetne meleg?

Szerintem is menj vmelyik nagyobb városba bulizni,vagy a net mást nem nagyon csinálhatsz.

2009. nov. 4. 19:50
 17/27 anonim ***** válasza:
54%

Több megoldás is van, csak egy párat felsorolok:

- kötél

- cián

- hídról a dunába ugrás

- vonat elé ugrás

- erek felvágása

De minnél kreatívabb vagy, annál több a megoldás.

2009. nov. 4. 21:02
 18/27 anonim ***** válasza:
60%
"- vonat elé ugrás" -> Na erre csak ne nagyon biztasd, nem szeretnék egy b*zi miatt várakozni....
2009. nov. 4. 21:33
 19/27 anonim ***** válasza:
16%

Off:

Homofóbokkal ne foglalkozz,Csak nagyon félnek tőled.

A legtöbb heteró pasi olyan...Nőnek érzi magát a meleg srác mellett,mert hiába leplezik,hiába mondják hogy hülyeség,tudat alatt úgy érzik hogy az a férfi aki más férfiakkal van,sokkal...férfiasabb...

2009. nov. 5. 01:45
 20/27 anonim ***** válasza:
EZ MEKKORA SZÖVEG VOLT AZTAKURV*.:) De még el is tudom hinni, hogy az írója komolyan gondolta, esküszöm, én már nem lepődök meg azon, hogy van ennyire hülye ember.
2009. nov. 5. 04:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!