Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy fiú a gimiből, aki sokat keresi a társaságom?
:) Don't worry, be happy!
Lehet, hogy tetszel neki igen :) Ha kedveled és jófej, keresd nyugodtan a társaságát, hiszen jó fejnek tartod :)
A párommal nekünk az egész barátságnak indult, hónapokon át "csak" barátok voltunk. Jól éreztük magunkat egymás társaságában, és nekem mondták többen is, hogy tetszem a srácnak, én viszont nem éreztem azt a hű, ez szerelem, vagy hű, lehetne több is érzést. Viszont jól elröhögtünk együtt így kerestem én is őt.
Aztán szépen lassan kialakult minden :)
Szóval az, hogy most nem kifejezetten vagy odáig érte, az nem jelenti azt, hogy később sem leszel :)
De a lényeg, hogy ha jól elvagytok, akkor nyugodtan írj rá facebookon, keresd telefonon, vagy ebédeljetek együtt, vagy nem tudom mit szokás csinálni a suliban, de majd kialakulnak a dolgok, ha úgy akarja a sors, meg Ti is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!