Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha tetszettem neki és szerette...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha tetszettem neki és szerette a társaságom, akkor miért dobott engem?

Figyelt kérdés

Összekaptunk azon hogy szerinte sokat agyalok, mert hogy ha nincs velem biztos csajozik. Igen féltékeny voltam. És annyira megharagudott, hogy szakított velem, mert hogy neki nincs szüksége erre. Lehet ebből még valami?

3 hete voltunk együtt. Nem akar velem szóba állni.

2013. ápr. 23. 18:15
 1/6 anonim ***** válasza:
Csodálkozol?
2013. ápr. 23. 18:16
 2/6 A kérdező kommentje:
Nem csodálkozom, megbántam, bocsánatot kértem hogy hülye voltam de semmi reakció. Mit tudok még csinálni?
2013. ápr. 23. 18:19
 3/6 anonim ***** válasza:
Szerintem nem sokat... Ebből láthatod, hogy nem is volt neki olyan fontos ez a kapcsolat, különben hajlandó lenne megbeszélni.
2013. ápr. 23. 18:20
 4/6 ASOT ***** válasza:
Passz, van akinek ennyi bőven elég ebből, és nem vár arra hogy ez változni fog. Lehet hogy úgy gondolta h még az elején vagytok és inkább hamar ki is száll.
2013. ápr. 23. 18:20
 5/6 Pain for Pleasure ***** válasza:
Szerintem ez a srác nem is akart igazán téged, találsz jobbat nála. Azt tanácsolom, hogy változtass a hozzá állásodon, mert egy idő után nagyon idegesítő tud lenni a féltékenykedés.
2013. ápr. 23. 18:31
 6/6 anonim ***** válasza:

3 hét alatt mégis mennyire lehet egy mély párkapcsolatot kialakítani? Sehogy.

Viszont 3 hét bőven elegendő arra, hogy csírájában megölje az ember a dolgot.

Rombolni mindig könnyebb mint építkezni, hát erről szól ez a dolog is...

2013. ápr. 23. 18:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!