Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgyérzem nem bírok 1-ről a kettőre lépni, szerintetek mit tegyek?
Szinte nincs olyan lány ismerősöm akivel úgy sűrűbben beszélnék és nemcsak pár szót váltanék velük.Nem is ír rám úgy tőlük senki kb csak én de az se valami hosszú beszélgetés lesz. (bár lehet ez annak a hülye divatnak az oka hogy fiúra nem írnak mert nyomulás-_-)
Ha sikerül is valami új csajjal összeismerkedni a suliban abból is ez lesz.
Külsőmmel nagy problémák nincsenek és elég jól elbeszélgetek velük már ha eljutok odáig...
Nem lesem mindegyikbe a potenciális barátnőt , de ilyen állapotban ez lehetetlen ügy. Régebben nem volt ilyen problémám
17/f
Érdekes. Nekem vannak igazán jó lány barátaim, akikkel naponta beszélgetek...
Nem értem... Ha még csúnya sem vagy...
Pedig én az vagyok. XD
mi van?
ez teljes katyvasz van a fejedben
Na mégegyszer: Van egy csomó lány ismerősöm , de olyan szinten nem lehet vagy én nem tudok valami értelmes kapcsolatot kialakítani velük , hogy az már fájdalmas.
És ezen szeretnék túllépni , mert bakker nekem is kéne egy barátnő.
1-2 olyan akad akivel ténylegesen beszélgetek néha , de nekik már van kapcsolatuk...
Bocs a katyvaszért nehéz napom volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!