Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők miért tartják szánalmasnak azt a férfit aki a válság miatt csóró és anyagilag nem jut egyről a kettőre, de munkahelye az van?
és akinek nincs munkahelye azt miért tartják annak?
ha keres ,de nem talál
megpróbálom lesarkosítani kicsit, tegyük fel választhatsz két kocsi közül egy átlagos középosztálynak való suzuki és egy bmw terepjáró között...
mindkettő a tied lehet, akkor melyiket választod?
de ez csak a pénzéhes nőkre igaz, akik sajnos egyre többen vannak... nekem pl tök mindegy a srác anyagi helyzete, mert úgy neveltek h mindenért meg kell dolgozni... 21L
A kötekedők elkerülése miatt írhattad volna úgy,hogy miért van olyan is,hogy...
A legtöbb nő nem ilyen,főleg azért,mert ugyanabba a szegény rétegbe tartozik.
Kívülről könnyebb valakit lenézni,mint az ő helyzetéből.De nem mindenki teszi ezt.
Ez általában így van. Mindig a nők barátnői ismerősei a normálisak. Csakhogy más valakivel párkapcsolatban lenni, ahol még egy szende szűzike is kimutathatja a foga fehérjét annyira, hogy a barátnők sosem hinnék el.
Így persze a férfi lesz a szerencsétlen h_lye, meg megkapja hogy keressen normális nőt magának.
Nos senkinek nincs a homlokára írva milyen lesz 5 hónappal később, sőt olyat is láttam hogy egész az esküvőig nagyszerűen színészkedett a hölgy.
35 F
na válaszolók, bár a múltkor volt itt hasonló jellegű kérdés , na arra kaptam egy gyönyörű üzenetet
nem tudom kedves kérdező, de soha nem így voltam, éppen ez volt a baj velem a klasszikus 3 német márka közül volt neki, még sem volt nyerő, nekem pont nem a látszat a lényeg, ami a fejében van az kell N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!