Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kiábrándító ha egy lánynak nincs munkahelye? Ez kizáró ok?
Figyelt kérdés
23 éves vagyok és nincs munkám. Ez egy pasi szemében gáz dolog. Amúgy keresek, de nem hívnak be még interjúra sem. Anyagilag mondjuk nincs gond, szóval nem kell eltartani vagy ilyesmi, nem vagyok lejmolós stb.2013. febr. 7. 12:48
1/17 anonim válasza:
Nem kizáró ok. Nekem sincsen sajnos :(
2/17 anonim válasza:
A Munkanélküliség nem állandó...
És azt interview - nek hívják :D
3/17 A kérdező kommentje:
Ja angolul, de Magyarországon vagyunk, és itt már lehet interjúnak mondani. Mr. Kötekedő.
2013. febr. 7. 12:51
4/17 anonim válasza:
Nekem sincs màr majdnem fèl éve:( 25 vagyok
5/17 anonim válasza:
Sajna lehet kizáró ok, vagy legalábbis ha megtudja a pasi és jönnek a fura pofavágások h milyen gáznak tartanak...nekem legalábbis ez jött le néha..de többnyire megértik mert tényleg nem egyszerű itt munkát találni.
6/17 anonim válasza:
Szerintem lehet elrettentő, ha huzamosabb ideje tart. Lehet hogy most anyagilag nincs gond, de ki tudja meddig áll fent ez a dolog... Senki nem tud így tervezni.
7/17 anonim válasza:
Komolyan lehet ilyen idióta valaki, hogy kijavít egy helyesen használt szót helytelenre! Magyarországon vagyunk te szerencsétlen, és itt interjú van!
Más: megértem a dilemmádat, én is munkanélküli vagyok, és amíg ez így van, nem kezdenék párkapcsolatba.
Mondjuk amúgy sincs kedvem semmihez az öngyilkosságon kívül, a pasi kb olyan lenne, mint a hátamra egy púp, de nem is tartana ki 5 percnél tovább mellettem,amilyen idegbeteg és depis vagyok.
8/17 anonim válasza:
Természetesen ez a javítgatós emberkének szólt!
9/17 anonim válasza:
Számomra nem kiábrándító, ha egy lánynak nincs munkahelye, mivel ez Magyarország. Nekem sincs és mivel úgyis úgy vele, hogy maximum 1 év és megyek ki külföldre, ezért úgyis megoldódik majd a problémám. Ettől az országtól én már nem várok semmit.
10/17 OlivO válasza:
ez egy átmeneti állapot, randizni attól még lehet, nem? Úgysem rögtön az esküvőt tervezi senki...Ha lesz munka, lesz házasság, de 23 évesen kevesen akarnak házasodni rögtön, nem? Szerintem nem kiábrándító, ha keresel!! Mindenkivel előfordulhat, hogy nincs munkája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!