Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Kiábrándító ha egy lánynak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kiábrándító ha egy lánynak nincs munkahelye? Ez kizáró ok?

Figyelt kérdés
23 éves vagyok és nincs munkám. Ez egy pasi szemében gáz dolog. Amúgy keresek, de nem hívnak be még interjúra sem. Anyagilag mondjuk nincs gond, szóval nem kell eltartani vagy ilyesmi, nem vagyok lejmolós stb.
2013. febr. 7. 12:48
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
0%

Kérem bocsássanak meg Mr & Mrs Hungarian

Ígérem többé nem fordul elő...

A Tudatlanság nem tükrözi az ember értelmességi szintjét,de egyesek ugyebár jobban tudják.

2013. febr. 7. 13:16
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Dehogy kizáró ok, emberből vagyok én is, én is voltam munkanélküli! Tudom, milyen sz@r érzés munkanélkülinek lenni, én is voltam egy évig az. És tudom, hogy olyankor ha pont emiatt utasít el egy férfi, akkor az egy újabb beléd rúgás. Magyarországon igen nehéz állást találni, főleg a keleti régiókban. Szóval egyáltalán nem gáz.

Gáz az lenne, ha te köteleznéd a férfit arról, hogy tartson el meg ha nem keresnél állást, de a te esetedben erről szó sincs!

2013. febr. 7. 14:23
 13/17 anonim ***** válasza:

Ha lehet tudni azt, hogy nem akarod h a 2 szépséges szemedért és a pics*dért eltartsunk akkor semmi akadálya.

ÉS ha látni h te akarnál dolgozni csak nem tudsz.

Akkor még segítenék is munkát keresni neked.

2013. febr. 7. 15:45
 14/17 anonim ***** válasza:
22 éves vagyok és nekem sincs, bár még egyetemre járok...
2013. febr. 7. 15:48
 15/17 anonim ***** válasza:
53%
Dehogy baj, 8 évesen még ne is dolgozzon! 42/F
2013. febr. 7. 16:09
 16/17 anonim ***** válasza:
8 évesen, ezt hogy érted? vagy én nem fogom fel csak?
2013. febr. 7. 23:48
 17/17 anonim ***** válasza:
Előző: [link]
2013. febr. 8. 06:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!