Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátomnak nincs munkahelye, és miota ez van nem sexelünk kb.1 honapja! Ez csak a stresz miatt lehet?
Teljes mértékben a stressztől van,szerintem hasonló helyzetben neked se lenne kedved.
Nálunk is volt ilyen és átvészeltük,mert szeretjük egymást nagyon!
Abszolút. Elég nehéz manapság egy ilyen helyzetben, és vannak ám a szexnél fontosabb dolgok is, például az, hogy vélhetőleg ettől függetlenül szeret.;)
Amúgy szerintem ha eredményt szeretnél mindenképpen, kedveskedj neki, éreztesd és mondd ki, hogy milyen fontos számodra, és így is tiszteled, és nem kell semmitől sem félnie... talán segít abban, hogy egy rövid időre elfelejtse a bajait, no meg ez amúgy is fontos lenne az önbecsülésének.
Nem, nem CSAK a stressz miatt lehet.
-Vagy mással csinálja.
-Vagy téged is le akar cserélni.
-Stb.
szia
ne halgass az utolsóra
hallottam h ha a férfi ugy érzni nem tudja eltartani a családját akkor átmenetileg impotens lessz
vagy nem kívánja a sex-et
jah és télleg éreztesd vele h szereted
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!