Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet-e nőnek anyagi téren segíteni egy férfinak pl. ha nincs munkahelye?
Figyelt kérdés
pl.ha nincs egy kilo kenyérre valóra sem?2010. jan. 21. 17:42
1/7 anonim válasza:
Ez leginkább attól függ, hogy milyen viszonyban vagytok.
2/7 anonim válasza:
Persze, sztem nyilvánvaló. Én pl mikor összejöttem a párommal, akkor ő még suliba járt és csak az a kis zsebpénze volt amit a sz6üleitől kapott, én viszont már dolgoztam és elég jól is kerestem. Evidens volt, hogy én fizettem több ször mint ő ha mentünk valahova, meg ilyenek..:) Nem csináltunk ebből problémát...:) L/22
3/7 anonim válasza:
Ha csak a szexért akarsz neki segíteni. Akkor du*gd fel magadnak a kiló kenyeret.
Ha tényleg jóindulatból,semmi hátsó szándékkal,akkor hajrá!
Egyet tanácsolok!Készpénzt sose adj Neki!!! Megsértődik tőle. Inkább vásárolj be neki!Töltsd fel a hútőjét, ha nincs pénze!Vidd el, ide-oda. CSAK PÉNZT NE ADJ!!!
4/7 A kérdező kommentje:
albérletben lakik teljesen egyedül, de már 2 éve együtt vagyunk, nem költöztünk össze.
2010. jan. 21. 17:49
5/7 anonim válasza:
Persze ,miért ne lehetne! Mindenkinek jólesik(gondolom Neked is),ha törődnek vele.
6/7 anonim válasza:
Akkor új alapokra kell helyeznetek a kapcsolatotokat!
Kezdjetek egy hosszú és tartalmas beszélgetésbe. Próbáljatok úgy megoldást találni,hogy ő ne érezze,hogy a pénz az Úr!
7/7 anonim válasza:
Viszonytól függ, de ha már egyenjogúság van akkor miért csak MI hívhatunk meg lányokat lányok miért nem költhetnek pasikra belátásuk szerint?
Ez a élet minden területén igaz.
Szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!