Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy érzékeny srácot nevezhetünk férfinak? Vagy az érzékenység "kiüti" a férfiasságot?
sokan írjátok ,hogy egy csajnak férfira van szüksége..
de akkor mivan a művészekkel? vajon nekik milyen barátnőjük lehet..
vagy aki egy művészlélekkel akar kapcsolatot az már eleve "izetlen"?
mer ugye a férfit nevezhetjük egy magabiztos ,bunkó,faragatlan p*csnek
az érzékeny srácot pedig bizonytalan, megértő,kedves figurának...
elvileg a csajoknak férfira van szüksége
áruljátok el nekem az igazat!:D
18f
Amelyik férfiről te beszélsz az a társadalmi norma, vagy nem tudom, hogy minek nevezzem. Ez a szégyen, hogy férfinek nevelik a gyerekeket... legyél domináns, paraszt, dohányozz, kondizz, bunkózz, nézz focit, a szeretet nem menő és ehhez hasonló tanítások, ettől válsz férfivá...
egy férfi nem attól férfi, hogy nem sír. pont ellenkezőleg! az a férfi, aki ki meri mutatni az érzéseit. én már sírtam a barátnőm előtt nem is egyszer férfi létemre. vállald fel ha könny szökik a szemedbe, ne kövesd a kib*szott médiát
A művészlelkek a legodaadóbb szeretők, legőszintébbek, legmélyebb érzésűek... Az, hogy férfi, az meg nálam azt jelenti, hogy szilárd véleménye, világnézete van, amiért ki is áll... vagy valami ilyesmit,
én egy férfira nem nagyon mondanám, hogy bizonytalan... akik buták esetleg azok bizonytalanok, de szerintem ez olyan veleszületett dolog, hogy a férfi mindig tudja mit akar, nem vacilál, válogat... ilyesmi.
24/L
azért mer az igazán magabiztos személyiség ,jóformán lesz.r mindent ami nem "hoz neki hasznot" ,magyarul bunkó
aki meg nem bunkó, az általában nem is magabiztos. és persze van az a kis réteg is ami a kettő között áll egyensúlyban:D
24L. ha én elhatározok valamit akkor azt meg is csinálom, addig gyakorlok amíg nem megy úgy ahogy szeretném, de ez manapság nem menő.
ha azt nézzük egy rakat korombeli szeretne kigyúrt testalkatot ,eljárnak kondiba egy-két hónapig aztán azt mondák "áhh beleuntam".. na ,de mindezt úgy teszik hogy simán megy nekik a csajozás(leszrják a hosszútávú kapcsolatot),nem stresszelik magukat semmin.lazák
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!