Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, Férfiak! Éreztétek már egy kapcsolatban, hogy nem érzitek magatokban a férfiasságot? Mint tulajdonságot?
A férfi a dóm a nő pedig az alárendelt. Ez a természet törvénye. Az ágyban is ez a helyzet talán még jobban kihangsúlyozva legalábbis nálam.
A Nő mindig az erősebbekhez vonzódik azaz aki számára igazi Férfi (dóm) tud lenni. Tehát legyen erősebb, jobb: intellektuálisan, fizikailag, érzelmileg... . Az elején mind szép és jó a férfi erősebb...hiszen a Nő még nem is igazán ismeri.
Jönnek az érzelmek és a Férfiak is akármennyire férfiak de kimutatják az érzelmeiket. Pláne azok akik igazán tudnak szeretni(én is ilyen vagyok :) ). Szóval ők az érzelmileg gyengék a Nők szemében. Ennek következménye, hogy a Nő elkezd kiábrándulni. Utána próbálgatja a szárnyait és ahogy a farkas is előbb utóbb betámadja a falkavezért úgy a Nő is a Férfit. Ostromolja...sokáig...és a végén hódol csak be - de szerintem akkor se.
Van egy mondás a szeressen jobban és örökké fog tartani. Vagy sose mutasd magad gyengének...légy erős. Légy domináns, csináld ügyesen..keveseknek megy :)
Amúgy velem is volt ilyen. Nyilván...hiszen leírtam a tapasztalatom.
amúgy a válasz a kérdésedre:
-nem éreztem, hogy elveszítettem volna a férfiasságom de éreztem úgy pláne utólag, hogy elpapucsosodtam. ez van. nagyon szerettem mindent megtettem volna érte , az meg galád módon kihasznált :D Ez van... :) kapja be:D
tanultam belőle...s majd ha jön a nagy Ő, akkor úgy érzem, hogy kijártam az iskolámat:)
Nem hiszem, hogy volt olyan h nem éreztem magam férfinak... Mondjuk majd két méterrel és 90 kilóval, körszakállal és naaagy szerszámmal nehéz is lenne máshogy éreznem magam. :)
Nem működő kapcsolatból pedig nekünk, férfiaknak nehezebb kilépni, mint a nőknek, ez pszichológia. Megvannak a maga törzs és egyedfejlődési okai. Jobban ragaszkodunk a nőstényhez, mint az hozzánk, ez az állatvilágban is így van.
Hú! Köszönöm mindannyiótoknak! Érdekes, amit írtok.
Mindenkinek kívánom, hogy találja meg a másikfelét! ;)
Azt viszont még mindig nem értem, hogy miért nehezebb a fiúknak kilépni egy kapcsolatból, főleg ha nem is működik... ha rosszul érzik magukat benne, mármint a kapcsolatban... nem értem! Miértnem lépnek tovább?
Hiszen, egy rossz kapcsolatban lenni, mind2félnek nem jó.
És lehet, hogy fájdalmas megtenni, de hosszú távon mindaketten hálásan lehetünk a másikfélnek, akinek volt mersze... hiszen csak így van lehetőség a ténylegesen hozzánkavalót megtalálni...szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!