Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy érzékeny srácot nevezhetünk férfinak? Vagy az érzékenység "kiüti" a férfiasságot?
sokan írjátok ,hogy egy csajnak férfira van szüksége..
de akkor mivan a művészekkel? vajon nekik milyen barátnőjük lehet..
vagy aki egy művészlélekkel akar kapcsolatot az már eleve "izetlen"?
mer ugye a férfit nevezhetjük egy magabiztos ,bunkó,faragatlan p*csnek
az érzékeny srácot pedig bizonytalan, megértő,kedves figurának...
elvileg a csajoknak férfira van szüksége
áruljátok el nekem az igazat!:D
18f
szoktam menni iszogatni,jól is érzem magam olyankor ,ittasan mindenkit szeretek:D
de aztán józanul megin előjönnek a gátlások, de legfőképp az egómat féltem, ugyanis nagyon kevésnek találom, és tudatosan próbálom építeni, olyan dolgokaat nem csinálni amik rombolhatják
24/l vok Milyen barátnőjük lehet a művészlelkeknek?
Szerintem hason-hason. Nehezen tudom elképzelni a csöndes visszahúzódó filozófust a kicsapongó életű 'pillangóval', az inkább a múzsája lehetne, de partnere semmiképp. Csak tipp.
A művész lélek mindig a dominánsabb, mert bohém. A másiknak kell idomulnia, mert a művész kiszolgáltatott a saját kicsapongásainak. Szerintem.
2 művészléleknél az egyik a másik vérét szívja,ennek tudta nélkül. Ha nem hason-hason,akkor meg egyértelműen a művészlélek vére folyik-többnyire önszántából. Ez csak egy vélemény.
én azt gondolom, hogy ha tudatosan ,igyekszem leszrni bizonyos dolgokat (amiket el tudok hinni, hogy hidegen hagy),nem keverem magam olyan szitukba amiből biztos kellemetlenül jönnék ki..régen volt hogy sok hülyeséget csináltam és nem is érdekelt az egóm ,csak hülyeség legyen azt mehet..
ezt a hason-hasont még életemben nem hallottam bocsi..
vannak dolgok amikben dominánsnak érzem magam persze(amikhez értek, érdekelnek ódákat tudok zengeni róluk, de ez a legtöbbeket hidegen hagyja),alapjába véve nem vagyok domináns személyiség
okés .értelek tehát nem érdemes két művésznek komoly kapcsolatot kialakítani egymással.. még nem tapasztaltam ,így nem tudhatom
Én csak a feltett kérdés egyik részére válaszoltam,
A hason-hason: habitus, beállítottság, nyitottság, zárkózottság, életkedv ilyesmiben való hasonlóság
A domináns-ságot párkapcsolaton belül értem, és általába a művész nincs is tudatába, hogy ő a domináns- akivel nem jön össze a dolog, többek közt ezért is lehet, mert a másik fél úgy véli, hogy te direkt titkon manipulálod őt, pedig ez önkénytelen.
2 művész pedig igazán izgalmas párosítás-egy ideig, amíg az egyik nem emészti fel a másikat a figyelem éhségével.
Te kérdezted, hogy milyen barátnője lehet egy művészléleknek?... rövid távon bármilyen,
hosszabb távon kicsit visszahúzódó, olyan, aki hátulról úgymond támasztéka is a másiknak.Mind1.
Jóéccakát
értelek:)
mindenesetre én mint művészlélek , úgy gondolom hogy ha összejönnék egy csajjal , kettőnk közül nem én lennék a dominánsabb(persze ez is a csajtól függ), de az eddigi tapasztalataim alapján , a többség számára nincs vonzó személyiségem( ha csak a haverokat nézzük akkor sem)
a rövidtávú kapcsolatokat rühellem..:\
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!