Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy érzékeny srácot nevezhetünk férfinak? Vagy az érzékenység "kiüti" a férfiasságot?
sokan írjátok ,hogy egy csajnak férfira van szüksége..
de akkor mivan a művészekkel? vajon nekik milyen barátnőjük lehet..
vagy aki egy művészlélekkel akar kapcsolatot az már eleve "izetlen"?
mer ugye a férfit nevezhetjük egy magabiztos ,bunkó,faragatlan p*csnek
az érzékeny srácot pedig bizonytalan, megértő,kedves figurának...
elvileg a csajoknak férfira van szüksége
áruljátok el nekem az igazat!:D
18f
24L!
Nyúlbélák között is sok a bunkó. Gondolom azért mert ők is azt hiszik hogy attól lesznek férfiasak.
egyrészt kiakadtam ,de már régóta tart ez az állapot. így inkább elfogadom és továbblépek.
BARÁTOM van .. vannak haverok is de ők olyan semmilyenek akik csak hülyülésre valók.az meg nekem egy nagy üresség
igen szeretnék barátnőt. suliba van is egy csaj.úgy tud nézni hogy az vmi hihetetlen. én meg totális ridegséget mutatok..aztán elmélkedek egy hétig hogy "ezt miért csináltam"
"lánynak azért van szüksége férfira, hogy néha gatyába rázza, megmondja neki a frankót", naja ez is egy alaptörvény ami bennem nincs meg ösztönösen ,de mivel ebben a korba/világban élek ráébredtem hogy igen is ez kell a csajoknak, hogy néha leordítsuk a fejüket, hogy kiakadjunk rájuk és komolyan vegyenek.mer másképp nem fognak
oké hogy nem attól lesz férfi hogy bunkó,faragatlan ,de mégis, rá legalább felnéznek és tutira lesz egy halom nője.(az ilyennek nem is kell növelni az önbizalmát .inkább lejjebb venni)
én inkább sorolnám magam a félénk kategóriába aki igyekszik növelni az önbizalmát.., van okom arra is hogy legyen sok önbizalmam is ,de ugyanakkor arra is hogy ne legyen
24 l vok Nem kell leordítani a fejünket, hanem mi labilisabbak vagyunk, sok tényezőt próbálunk bekalkulálni egy döntéshozatal előtt, és lehet. hogy a szemünk előtt van a válasz, de nem vesszük észre...elveszünk a részletekben, a férfi úgymond csak "megkopogtatja a vállunkat, hogy figyu, nézd csak, itt van!":-); én ha egy pasi leordítja a fejem komolytalannak tartom,ha pedig igazat mond, akkor nő a szememben(növexik).
A bunkó pasiknak meg semmirevaló nőik vannak, ne irigyeld, és nem néznek fel rájuk, csak úgy tűnik, mert hülyékkel veszik körbe magukat.(hülyék közt vagy király, vagy királyok közt vagy hülye?-alapon) Mindig van egy önajnározó alfahím, akit a többi pincsikutyaként követ-ők a falka, csak az alfahím alváltozatai,és azért követik, mert nincs saját gondolatuk, véleményük. Aki meg ezt nem látja azzal nem kell foglalkozni.
Mért nincs önbizalmad?
múltkor dumáltam vele fészen(én írtam rá). nos akkor nem volt túl értékes beszélgetés közöttünk ami egyértelmű jelét mutatta vna, hogy érdeklődik(persze azt nem lehet mer akkor nyomul:D ,vagy nem tudom) ,persze érdeklődött ,"és veled mivan" stb..aztán elment fészről, és írta később a válaszomra reagálva hogy még marad ha maradok.. de ennyiből ezt egy sima havernak is írhatná..
de aztán biztos túl sokra vágyom ,ahhoz képest amit tettem az ügy érdekében. de már nem szeretnék többször rá írni mer nem szeretnék, mer akkor meg én vagyok a nyomulós..ez szörnyűű.. suliba állandóan azon eszelek hogy hogyan mehetnék oda hozzá, ez nyilván csak akkor lehetséges ha véletlenül összefutunk(egy suliba járunk). de olyan ha 2x volt hogy beszéltünk akkor is 1 percig. persze ő volt az aki kérdezte "hhogy vagyok" ... másnap reggel meg hogy "milyen fáradt".. ,azóta nem volt még ilyen 1 perces beszlégetésünk
24l .érdekes amit mondasz még többször elolvasom :P
miért nincs? nem tudom lesz.rni mások rólam kialakult véleményét. hogy mit gondolnak rólam. eleinte az ismerkedős szakaszba megy, addig még jó is míg úgy érzem "lesz.rom"-abb típusnak tartanak ,de amint ez megtörik. el vagyok ásva..
24/ vok, Szerintem menj el szórakozni,piálj egy kicsit, engedd ki a gőzt a haverokkal, próbálkozz be néhány csajjal, hátha leküzdöd picit a gátlásaidat, mert ahogy látom van elég, és utána lehet, hogy tisztábban látod a dolgokat, és kicsit nyíltabb leszel a világ felé és nem olyan borúsan látod majd saját magad.
Szerintem nincs gond veled, hogy más szemmel látod a saját generációdat, csak picit túlgörcsölöd a dolgokat-mármint ezt a lányos ügyet, oldottabb hangulatba meg lehet hogy rádtörnek újabb és újabb eszementnek tűnő ötletek, hátha az egyik nem is lesz olyan gáz.
U.i.:bocs ha az előzőkben valamit félreírtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!