Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy érzékeny srácot nevezhetünk férfinak? Vagy az érzékenység "kiüti" a férfiasságot?
sokan írjátok ,hogy egy csajnak férfira van szüksége..
de akkor mivan a művészekkel? vajon nekik milyen barátnőjük lehet..
vagy aki egy művészlélekkel akar kapcsolatot az már eleve "izetlen"?
mer ugye a férfit nevezhetjük egy magabiztos ,bunkó,faragatlan p*csnek
az érzékeny srácot pedig bizonytalan, megértő,kedves figurának...
elvileg a csajoknak férfira van szüksége
áruljátok el nekem az igazat!:D
18f
tisztába vagyok a fogalmakkal, csak a mai világ átértékeli az egész "férfiséget".. legalább is a korosztályom
24l:
könnyű csajokat? ezt nem igazán értem, akit könnyű megszerezni? akkor inkább semmilyet. ami könnyen jön könnyen megy..
20:18
hanem a szülők? ..hát nagyon sok köze van a neveltetéshez,tény és való,de az is nagyon gyakori(ami nekem ment) hogy elkezdenek zülleni, ált iskola 6-7-8 osztályba, mikor jön a menőzés kora .. és ekkor jön a legtöbb csaj, meg mindenkit szeretnek, közbe azt sem tudják mi az hogy tisztelni a másikat
24l , persze hogy semmit ,de mivel a többség ilyen ezért azt gondolom hogy nem is vágynak többre ,csak hogy menőzzenek hogy ők együtt vannak..:\ .. meg 50 smacizós kép fészbukon. én úgy vagyok vele, hogy nem szeretek ilyenekkel nagyoskodni, sőt még "cikinek" is tartom ha az út közepén csókoloznak.. én nekem ez nem megy. de ez is már a ló másik oldala ,tudom. biztos meg kéne változnom, már rég óta dolgozok rajta
24l vok És most nincs barátnőd, és szeretnél egyet?
Vagy haverod nincsen?
Vagy csak úgy kiakadtál a semmitmondó életfelfogásukon?
Nem attól lesz valaki férfi, amiket leírtál róluk-én pl. akkor használok vkire olyan kifejezést mint amit a kérdés alatt írtál, amikor nem nevezhetők többségben férfinek(hanem "bunkó, faragatlan p.csfejnek", egy 0-nak),( és megint bocs, ha valakinek nem inge, ne vegye magára, de ebben a kategóriába az izomagyúak vannak többségben)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!