Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van egy lány, régóta barátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy lány, régóta barátok vagyunk, és úgyérzem szeretem. Szerintetek összejöhet?

Figyelt kérdés
Már 12 éve ismerjük egymást, és jó barátok vagyunk. Neki is volt már nem 1 pasi az életében. De nekem csak 1 barátnőm volt. A baj az, hogy túlságosan is ismer engem, tehát a rossz oldalamról is ismer sajnos. Attól félek, hogyha belevágok, akkor más szemmel fog rám nézni, és annyira nem fog barátként se szeretni. Én nemsokára leszek 17, ő most 16. Egy szó mint száz. Volt akinek összejött, próbálkozott, esetleg élményei vannak róla? Válaszokat előre is köszönöm:)
2009. okt. 13. 18:49
 1/5 anonim ***** válasza:
Hát..én az első pasimnak én vallottam szerelmet,és nem jártam rosszul =)..akivel most vagyok együtt,az..hmm..már nem is emlékszek XD..de asszem ő vallott szerelmet..és ő se járt rosszul :D
2009. okt. 13. 18:52
 2/5 anonim ***** válasza:
Tudod, én is ilyen szituációban vagyok, és örülnék néhány jó válasznak.... kideríteni egyenlőre nem tudom, de eléggé rajong értem a csaj, és képtelen vagyok dönteni. Szeretem, többet szeretnék, de bánnám ha elveszne a barátságunk :S
2009. okt. 13. 18:54
 3/5 anonim ***** válasza:
Velem is ez volt. megkérdeztem a lányt de nekem azt mondta, hogy mostmég nemtud pasiként nézni. de hajrá. Próbáld kideríteni ,hogy te is bejössz-e a csajnak. ;)
2009. okt. 13. 19:01
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha eszed van akkor nem vágod haza a haverságot a keveréseddel, 90%-ban ebből balhé lesz... Utána már nem fog tudni rád nézni mint előtte.
2009. okt. 13. 19:17
 5/5 anonim ***** válasza:
Hát ha tényleg ennyire jó barátság van köztetek, 12 éve, ami igen szép idő, akkor nem hiszem h megérné tönkre tenni. Gondolkozz kicsit, lehet nem is szereted ÚGY, csak már olyan régóta vagytok barátok h annak tűnik, mintha szerelmes lennél belé. Jól gondold át ezt az egészet, mert ha elmondod neki h mi a dörgés, lehet h nem fog elküldeni a fenébe, de ha elhívod egy talira és még el is megy, hidd el, teljesen máshogy fog viselkedni veled, mint az előtt h elmondtad neki mit érzel valójában. Sok sikert! (: Remélem egy picit segítettem!
2009. okt. 14. 18:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!