Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egy lány összejöhet még azzal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy lány összejöhet még azzal egyszer akivel pár évvel ezelött vége lett, de nagyon szerette? és néha tartja vele a kapcsolatot

Figyelt kérdés
2009. jan. 29. 22:09
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
ég egy fiú is :D Semmi sem kizárt..Ha van kilátás arra hogy megtudjátok oldani azt a gondot, ami miatt régen vége lett..
2009. jan. 29. 22:12
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Persze, ismerek is ilyen párt, igaz, ők már 40-en túl vannak, de náluk is ez történt.
2009. jan. 29. 22:20
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is, remény mindig kell hogy legyen! :) Ezekkel a válaszokkal nekem is reményt adtatok. Köszi :)
2009. jan. 29. 22:57
 4/5 anonim ***** válasza:
0%

Én nem hiszek az újrakezdésben.Egyszer azt mondták nekem,hogy "nem jó a káposzta felmelegítve",és én ezzel értek egyet.Nekem is volt már egy ilyen,és csak 5 hónap telt el külön,és amikor 5 hónap után újra megcsókolt az exem,legszívesebben kirohantam volna a világból.Annyira undorítóan nosztalgikus érzés volt,mintha beültem volna egy időgépbe,és visszamentem volna a múltba.

Szóval,ha újra összejössz valakivel,bárki legyen is az,és bármennyire szeretted korábban,az már nem lesz ugyanolyan.És érezni fogod,hogy már teljesen másképpen viszonyulsz hozzá.

2009. febr. 8. 12:40
 5/5 anonim ***** válasza:
48%
12:40 - akkor nem oldottátok meg a szakításkori problémát, ha megoldódtak volna, nem így érezted volna, akiket én ismerek ilyeneket, náluk a szakításkori probléma elhárult, és mai napig sok éve élnek együtt, és nem pár hónap után jöttek össze újra, hanem évekkel később, a káposzta se mindig jó felmelegítve, de az újra összejövés nem feltétlenül felmelegítést jelent, hanem tiszta lapot, újrakezdést, ha úgy tetszik "új menüt", lehet, hogy elsőre csak egy szendvicset sikerült csinálni, másodjára pedig már egy laktató lecsót, én meg a kutyaharapást szőrével módszerben nem hiszek, és tapasztalatból nem működik
2009. febr. 8. 12:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!