Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2 évvel idősebb a lány, összejöhet?
15 vagyok! a lány 17 éves, és egy suliba járunk, én egy jó ideje tudom, hogy ki ő és nagyon megtetszett, de szerintem ő neki foggalma sincs rólam, hogy ki vagyok! Viszont néha amikor látom a suliba mintha engem nézne, szóval szokott felém nézni amikor így egy szinten vagyunk és egy adott távolságon belül.
Mégha be is jövök neki, mennyi esélyem van hogy egy 2 évvel fiatalabbal most jönne össze? És hogyan próbáljak meg felé közeledni, ha azthiszi hogy én se tudom hogy ki ő és ő nem ismer engem? Hogyan beszélgessek vele, milyen indokkal kezdjem el a beszélgetést?
Bármi megtörténhet, szóval egy próbát megér. Csak próbálj meg, ne gyerekesen viselkedni. Általában a lányok korában érnek, de ha talál a szó meglehet, hogy összejöhet a dolog.
Ha más lehetőség nincs írj neki közösségi oldalon, vagy msnen, hogy "Szia. Nem hiszem, hogy ismersz, egy suliba járunk, és nagyon szimpatikusnak talállak. Ha nincs ellene kifogásod szívesen megismernélek"
Én is van hogy sokszor csak nézek ki a fejemből.De az is lehet hogy tényleg tetszel neki, szóval hajrá.Nincs veszteni valód.
L18
Nálunk is van korkülönbség, elég sok (huszonévesek vagyunk) - de minél fiatalabbak vagytok, annál neccesebb. Belegondolok anno 17 évesen majdnem összejöttem egy 16 éves sráccal, és 18 évesen majdnem jártam a suliból egy 17 évessel, és még ezeket se igazán mertem bevállalni, pedig ez a korkülönbség elenyésző! Középiskolás korban mégis számít még ez is. Később is sodort mellém fiatalabb srácokat az élet, de őket már könnyebben bevállaltam, a mostanit meg minden további nélkül.
Előny a feltűnően jó kinézet, érettebb külső ÉS BELSŐ (tehát ne fáraszd a korosztályodra jellemző poénokkal, stb.), ne viselkedj éretlenül, tudj mindenhez hozzászólni, és légy bátor, ugyanakkor magabiztos, ám mindemellett mutass tisztelete, rajongást felé.
Azért próbálkozhatsz, ellenpélda is volt a sulinkban, 16 éves fiú és 18 éves lány, egy idő után elfogadták az emberek.
Az én barátom több mint két évvel fiatalabb nálam!
17 éves volt mikor összejöttünk, én meg 20!
Már majdnem négy éve vagyunk határtalanul boldogok...
Nincs akadály!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!