Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
úgyérzem összeszedtem az önbizalmam, hogy hívjam ki a kisemelt lányt randira? 17f
Odabasz ez a szöveg!XD
Basszus az első sornál mintha csak magamat olvasnám:D
ííííííííííííííí basszus utsó hozzászóló....
Mik jutnak erről eszembe...XD XD XD
Nah tehát én is ilyen félénk önbizihiányos gyerek voltam, (kövér, stílustalan, és unalmas)
Mígnem egy este megittam 2 üveg sört + 1 felest, rágó, és elkezdtem "csajozni". MIndezt qurva későn, (18 évesen!!!!!!!!!)
Azelőtt eszembe se jutott volna 1 csajt megszólítani, mindig vártam, hogy maj kezdeményez Ő (persze ez sose történt meg)
És (nem akarom elkiabálni), de bejött a dolog!
Volt hogy egy este 3 csaj mobilszámát szereztem meg, és oldottan, hawerként dumáltam velük.
szóval szerintem bejön a "keveset piázok, maj csajozok" stílus.
1. Király a szöveged, használd ki a beszélőkédet, mert számíthaCC rá!
2. Azért ne msn-en hívd meg ha lehet hanem élőben hívd el, találj ki vmi ürügyet, h miért is mentek el sétálni, vagy hova. A simán csak a "séta" elég lapos és lehet, h rájön a dologra és akkor para para...
3. Be ne b@ssz azért, hogy akkor hátha jobban megy :D
4. Vodkát ne nagyon lehet meérezni, mert eléggé semleges az illata :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!