Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » úgyérzem összeszedtem az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

úgyérzem összeszedtem az önbizalmam, hogy hívjam ki a kisemelt lányt randira? 17f

Figyelt kérdés
jöjjöj hát a keretszöveg:Dnaszóval hölgyeim uraim csajok srácok kicsik nagyok, na jolvan nem huzom az eszetek xD szóval, van egy lány az életemben akibe beleestem mint vak a csatornába, néha tudok vele beszélni élőbe de mire eljutna oda a téma közbejön valami. pl társaság jön, hasonlók meg fortuna is kirázta a zsebemből a szerencsét:( ( biztos kellett neki az apró :@ ) nah meg önbizalmamon is kéne csiszolni. jöjjn a kérdés... msnen ha kihívnám sétálni az jó? ( feltéve ha fortuna nemvágja el a netkábelt-.- ), ha már eljön sétálni mikor érdemes? délután szürkület este? (falusiak vagyunk), és a legfontosabb mikor tereljem el a témáát oda hogy össszekapcsolódjunk mint egy egyenletrendszer? nekem még nemvolt barátnőm neki volt egsetlen egy pasija régebben, tehát kissé tapasztaltabb, tov kérdés.. búcsúzáskor lehetséges lenne 3 puszi az utolsó szájra( vagy ez sok) vagy több is lehetne? már elég jól ismerem eme istennőt :), ma pl találkoztam vele hazafele a busznál és beszélgettünk is 2-3 percet de hát az semmi igazábol, de azthiszem nem semleges vagyok neki, barátsáág tuti megvan, és ő szólított le:), ha msnen látom , mindíg kéreti magát szóval sosem ő ír. ez hosszú lett de várom segitségetek tov részlet sztem nemkell értitek a probléám remélem. 17f 16 l
2009. nov. 20. 21:00
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
a szövegeléssel nincs problémád, így nem hiszem hogy gond lenne azt mondani neki hogy találkozzon veled. Csak viselje ez a szöveged:D
2009. nov. 20. 21:07
 2/16 anonim ***** válasza:
78%
hatalmas istenkirály volt olvasni :D menj el a showder klubba!:D ja igen a 3. puszit ad szájra sztem nem lesz gond,sztem délután,a terelést meg amikor te jónak érzed :D
2009. nov. 20. 21:32
 3/16 anonim ***** válasza:
56%

Odabasz ez a szöveg!XD

Basszus az első sornál mintha csak magamat olvasnám:D

2009. nov. 20. 22:16
 4/16 A kérdező kommentje:
:))) csak az a baj h ez élőbe nem megy így a csajok előtt :) de legalább ti derültök rajta :D de joljönne valami segitség is ám skácok^^ :D ti röhögtök én röhögök addig oké, de attol még belevagyok esve szóvalhelp xD
2009. nov. 20. 22:20
 5/16 anonim ***** válasza:
48%
Aham.
2009. nov. 20. 22:33
 6/16 anonim ***** válasza:
31%
megiszol egy felest, fogatmosol hogy ne lehessen rajtad érezni, és úgy mész a csajhoz, kicsit feloldja a gátlásaidat :) csak vigyázz be ne rúgj :)
2009. nov. 20. 22:50
 7/16 anonim ***** válasza:

ííííííííííííííí basszus utsó hozzászóló....

Mik jutnak erről eszembe...XD XD XD

Nah tehát én is ilyen félénk önbizihiányos gyerek voltam, (kövér, stílustalan, és unalmas)

Mígnem egy este megittam 2 üveg sört + 1 felest, rágó, és elkezdtem "csajozni". MIndezt qurva későn, (18 évesen!!!!!!!!!)

Azelőtt eszembe se jutott volna 1 csajt megszólítani, mindig vártam, hogy maj kezdeményez Ő (persze ez sose történt meg)

És (nem akarom elkiabálni), de bejött a dolog!

Volt hogy egy este 3 csaj mobilszámát szereztem meg, és oldottan, hawerként dumáltam velük.

szóval szerintem bejön a "keveset piázok, maj csajozok" stílus.

2009. nov. 21. 17:10
 8/16 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat, sok jót írtok :)
2009. nov. 21. 18:59
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

1. Király a szöveged, használd ki a beszélőkédet, mert számíthaCC rá!

2. Azért ne msn-en hívd meg ha lehet hanem élőben hívd el, találj ki vmi ürügyet, h miért is mentek el sétálni, vagy hova. A simán csak a "séta" elég lapos és lehet, h rájön a dologra és akkor para para...

3. Be ne b@ssz azért, hogy akkor hátha jobban megy :D

4. Vodkát ne nagyon lehet meérezni, mert eléggé semleges az illata :)

2009. nov. 21. 21:31
 10/16 anonim ***** válasza:
ne este hívd ki mert este a faluba kint vannak a cigányok!!! :)délután olyan 5 fele akkor hívd ki
2009. nov. 22. 18:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!