Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » úgyérzem összeszedtem az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

úgyérzem összeszedtem az önbizalmam, hogy hívjam ki a kisemelt lányt randira? 17f

Figyelt kérdés
jöjjöj hát a keretszöveg:Dnaszóval hölgyeim uraim csajok srácok kicsik nagyok, na jolvan nem huzom az eszetek xD szóval, van egy lány az életemben akibe beleestem mint vak a csatornába, néha tudok vele beszélni élőbe de mire eljutna oda a téma közbejön valami. pl társaság jön, hasonlók meg fortuna is kirázta a zsebemből a szerencsét:( ( biztos kellett neki az apró :@ ) nah meg önbizalmamon is kéne csiszolni. jöjjn a kérdés... msnen ha kihívnám sétálni az jó? ( feltéve ha fortuna nemvágja el a netkábelt-.- ), ha már eljön sétálni mikor érdemes? délután szürkület este? (falusiak vagyunk), és a legfontosabb mikor tereljem el a témáát oda hogy össszekapcsolódjunk mint egy egyenletrendszer? nekem még nemvolt barátnőm neki volt egsetlen egy pasija régebben, tehát kissé tapasztaltabb, tov kérdés.. búcsúzáskor lehetséges lenne 3 puszi az utolsó szájra( vagy ez sok) vagy több is lehetne? már elég jól ismerem eme istennőt :), ma pl találkoztam vele hazafele a busznál és beszélgettünk is 2-3 percet de hát az semmi igazábol, de azthiszem nem semleges vagyok neki, barátsáág tuti megvan, és ő szólított le:), ha msnen látom , mindíg kéreti magát szóval sosem ő ír. ez hosszú lett de várom segitségetek tov részlet sztem nemkell értitek a probléám remélem. 17f 16 l
2009. nov. 20. 21:00
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
nekem is nagyon bejött a szöveg. jó fej lehetsz. drukkolok nektek.( amúgy szerintem nyugodtan elhívhatod msn-n)
2009. nov. 26. 17:19
 12/16 anonim ***** válasza:
75%
Tetszik a szóhasználat:D
2009. nov. 26. 18:19
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Általában ki nem állhatom, ha valaki így "nyomatja a szöveget", de te tényleg jól csinálod!

Igazából semmi para nincs ebben, csak a saját félelmed. Bízz magadban! Ha ő szólított le, akkor tuti ügy. Mondd, hogy "te most este kimész ide meg ide, nem jössz ki te is?". Spontán hívni csajt az jó.

Aztán meg próbáld meg magad jólérezni vele és megérteni őt, ne az járjon a fejedben, hogy "fel kell szednem!!!!!!". Menni fog, ne parázz!

2009. nov. 26. 18:50
 14/16 anonim ***** válasza:
mindaddig jó volt míg csak egyszer hallottam fortunát... jó a szöveged csak vigyázz ne legyen sok, főleg ne erőltetett. Legyél természetes, add önmagad, ne próbálj meg megfelelni neki ha olyan kapcsolatot akarsz ami később is jó marad. Ha nem tudja a lány hogy "olyan" tali akkor lehet a végén megijed majd kicsit a szájrapuszitól, nem biztos hogy az jó ötlet, de ha konkrétan randira hívod akkor fel lesz készülve.
2009. nov. 26. 19:21
 15/16 A kérdező kommentje:
köszi a válaszotok, próbálkozom majd csak kolesz ( majdnem börtönxD ) bárcsak kamatoztathatnám ezt live HD ben is:(, de ott ez másképp megy, egyre jobban belevagyok esve, ha meglátom komolyan mondom sekép sehang vagyis kép van, de még milyen kép :D, alig kapok tőle levegőt:P am tényleg jó ez a szöveg élőben is? teccene a csajoknak ? (errre elsősorban csajok válaszát kérném) várom a többi választ is még :) amennyi válasz annyi féle segítség amit belefűzhetek a "tervembe(hogy mit és hogyan)"
2009. nov. 26. 19:23
 16/16 anonim ***** válasza:

Szerintem nem árt, ha leteszteled ezt más lányokkal, hogy a szöveged mennyire működik.

Én alapjáraton nem erőltetném annyira, mert a csajok úgy érezhetik, hogy túlságosan reagálsz rájuk/nem vagy eléggé önmagad. Másrészről ha ez neked teljesen belülről jön, akkor lehet így vagy igazán önmagad. Neked kell megérezni, hogy mennyi mögötte a megjátszás (jó csávó benyomását akarod kelteni), és mennyi mögötte, ami tényleg belőled jön (csak magadat akarod jól érezni és nem érdekel, hogy ki mit gondol erről). Sok sikert!

2009. nov. 27. 10:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!