Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az mennyire okés, hogy a 14 éves barátnőim azzal nyaggatnak engem, a 13 évest, hogy pasizzak már be?
De most komolyan, csak szerintem lenne még korán? Hova siet a korosztályom???
Engem még nem érdekel ez az egész szerelem ügy, és kezdem azt hinni, hogy egyedül vagyok ezzel:/
Szerintetek?
13/l
ha neked korai akkor ne tedd. Én is enni idős vagy3 éve vagyok szerelmes az egyik évfolyamtársamba (bár sokan el se hinnék na mindegy) de az hogy tetszik neked valaki és hogy pasizni akarsz az szerintem kicsit más.
De azt ne hagyd ,hogy mások belevigyenek bizonyos hülyeségekbe :)
Az osztálytársaid nyaggatásának két oka lehet:
1.) Valójában ők se pasiznak, de szeretnék ha valakit beugrathatnának, aztán a háta mögött kiröhögnék mekkora r.i.banc.
2.) Tényleg pasiznak, csalódtak, és irritálja őket, hogy van valaki, aki okosabb volt náluk.
Úgyhogy tojjál a fejükre. Mindössze műveltebb és okosabb vagy korosztályodnál, légy rá büszke!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!