Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az mennyire okés, hogy a 14 éves barátnőim azzal nyaggatnak engem, a 13 évest, hogy pasizzak már be?
De most komolyan, csak szerintem lenne még korán? Hova siet a korosztályom???
Engem még nem érdekel ez az egész szerelem ügy, és kezdem azt hinni, hogy egyedül vagyok ezzel:/
Szerintetek?
13/l
Kedves 4. ,,válaszadó"!
Én elhiszem, hogy idősebb vagy, de ettől még nem kell leszólni engem.
Én csak kérdeztem valamit, amire normális választ várok.
(Amúgy a 6 éves húgom sem néz micimackót...)
A többieknek köszönöm!
Pedig a micimackó mese aranyos :$
Ha te úgy érzed, hogy nem kell, akkor ne hagyd, hogy rád erőltessék a véleményüket. Mond meg nekik, te neked ráér az a bizonyos szerelem vonat.
Szerintem ez rendben van.
Engem a téma érdekel, van első szerelmem is, de a "pasizás" még kicsit korán van.
14/L
Én is így vagyok vele mindig az osztálytársaim mondogatják ,hogy jaj becsajoztam meg az előbb hívott a "pasim" vagy "csajom" ,de szerintem ez nagyon szánalmas...:/
13/L
Manapság azért siet minden "kiskamasz" a szerelemmel, mert ez ilyen divat lett a 21. században. Persze, mindenhol akadnak kivételek, de ugyanakkor ku*vákból és transzvesztitákból is van bőven. (hogy ne csak a női nemet szidjuk XD)
Neked ettől függetlenül nem kell beállnod a sorba, még akkor se ha cukkolnak ezzel. Szeresd annyira magad, hogy tudd, "eredeti" vagy, és nem ilyen plasztik utánzat. (ezzel persze nem a barátnőidet akarom ócsárolni, ugyanis biztos ők is egész normális fajták, csak kicsit "korábban érnek". :)
És ne aggódj, vannak még olyan 13 éves lányok, akiktől MÉG távol áll a szerelem.....például én. XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!