Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyenkor mi lehet a sráccal?
tegnap randiztam egy sráccal,egész nap együtt voltunk,éjfélre értem haza
csak egy csók volt,ez volt az első randink
ő előtte már szinte szerelmet vallott,hogy mennyire nem akar elveszíteni meg én vagyok a mindene
ma elvileg a haverjával csinálnak valamit,de nem írt,nem hívott még eddig,csak amikor én írtam neki sms-t akkor arra válaszolt,hogy mit csinál,meg hogy szeretne velem is lenni,de ahhoz képest meg nekem úgy tűnik,hogy leszar:(
mikor akar így találkozni vagy akkor most lekoptatott vagy mi lehet?
én úgy látom hogy szerintem pont így az elején kéne jobban tepernie,mert főleg hogy jövő héten megint nem tudunk talizni
nem járunk még az igaz,mert akkor már más lenne vagy ha egy ideje együtt lennénk már akkor megérteném,de így az elején hogy egész héten csak fb-n cseteltünk (amit én utálok) és akkor sem hozta fel hogy talizzunk csak a tegnapit mondta,mert minden napra volt dolga,csoda hogy szombaton ráért,már nem azért...
meg mesélt olyat hogy randizgatott de elküldte a csaj a fenébe,de azt már nem mondta hogy miért
az exem is ilyesmi volt és ez tűnt fel azt hittem ő más lesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!