Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ilyenkor mi lehet a sráccal?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyenkor mi lehet a sráccal?

Figyelt kérdés

tegnap randiztam egy sráccal,egész nap együtt voltunk,éjfélre értem haza

csak egy csók volt,ez volt az első randink

ő előtte már szinte szerelmet vallott,hogy mennyire nem akar elveszíteni meg én vagyok a mindene

ma elvileg a haverjával csinálnak valamit,de nem írt,nem hívott még eddig,csak amikor én írtam neki sms-t akkor arra válaszolt,hogy mit csinál,meg hogy szeretne velem is lenni,de ahhoz képest meg nekem úgy tűnik,hogy leszar:(

mikor akar így találkozni vagy akkor most lekoptatott vagy mi lehet?

2013. szept. 1. 15:32
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
nem értük élek,de ha engem valaki érdekel és azt mondom neki,hogy 3 óra körül felhívom akkor az úgy is lesz,vagy elfelejtette hogy ezt írta? akkor viszont nem is vagyok olyan fontos neki mint ahogy állítja
2013. szept. 1. 15:47
 12/18 A kérdező kommentje:
jövő héten megint nem tudunk talizni
2013. szept. 1. 15:48
 13/18 anonim ***** válasza:
reménytelen eset vagy
2013. szept. 1. 15:49
 14/18 A kérdező kommentje:
szóval neked aki fontos azt nem keresed ha megígérted?
2013. szept. 1. 15:52
 15/18 A kérdező kommentje:
inkább az a fura ahogy ti pasik gondolkodtok erről,mert sok nő ugyan úgy látja mint én csak nem hangoztatja
2013. szept. 1. 15:55
 16/18 anonim ***** válasza:
én nő vagyok már megbocsáss
2013. szept. 1. 16:00
 17/18 anonim válasza:
Én is. Egy időben én is így gondolkodtam, de ez igazából hülyeség. Nem azért nem ír, mert nem hiányzol, hanem mert dolga van, és arra figyel. Ha ráér, akkor valószínűleg keres. Szerintem ne aggódj. Főleg, ahogy írtad, hogy még csak randiztatok, ráadásul egész nap, akkor ma kicsit éli a saját életét is, még nem vagy a barátnője.
2013. szept. 1. 16:21
 18/18 A kérdező kommentje:

én úgy látom hogy szerintem pont így az elején kéne jobban tepernie,mert főleg hogy jövő héten megint nem tudunk talizni

nem járunk még az igaz,mert akkor már más lenne vagy ha egy ideje együtt lennénk már akkor megérteném,de így az elején hogy egész héten csak fb-n cseteltünk (amit én utálok) és akkor sem hozta fel hogy talizzunk csak a tegnapit mondta,mert minden napra volt dolga,csoda hogy szombaton ráért,már nem azért...

meg mesélt olyat hogy randizgatott de elküldte a csaj a fenébe,de azt már nem mondta hogy miért

az exem is ilyesmi volt és ez tűnt fel azt hittem ő más lesz

2013. szept. 1. 16:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!