Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha randizol egy sraccal es az elso alkalommal moziba mentek mit erdemes megnezni? Es ilyenkor ki fizet?
Figyelt kérdés
2012. dec. 1. 08:11
2/10 anonim válasza:
Elvileg a srácnak kell fizetni.De az is lehet ,hogy feleztek ezt csak tőled függ.
3/10 anonim válasza:
horrorra vinném, én fizetnék mindent. De kinek ami jól esik. :)
4/10 anonim válasza:
Szerintem ilyenkor azért még illik a srácnak fizetni.
Az, hogy mit néztek, kettőtöktől függ. Nekem pl volt már olyan mozis randim, ahol horrort néztünk (Fűrész 7), mert a csaj azt szerette :P
5/10 anonim válasza:
az első alkalomra nem jó a mozi. mindenesetre ha első randi és a srác hívta a csajt akkor a srác fizet.
6/10 anonim válasza:
Első randin a srác fizet. Egy vígjáték szerint jó.
7/10 anonim válasza:
Szerintem alapvető, hogy a srác fizet... max ha a lányt zavarja, felajánlhatja, hogy ő veszi a popcornt, és az üdítőt, akkor kb egálban vannak...
De első randira én nem ajánlanám a mozit. Ott nem lehet beszélgetni...
Minden ember más és más, de ha engem első alkalommal egy srác moziba akarna vinni, valószínűleg rögtön le is írnám...
8/10 anonim válasza:
Amúgy tényleg első alkalomra csak akkior vidd moziba, hogyha egyébként már ismeritek egymást valamennyire. Amúgy az első randi nem jó moziba (#6 is én voltam)
9/10 anonim válasza:
én úgy vagyok vele, hogy a moziban parasztvakító, hatásvadász szart kapok. Ezért én nem fizetek pénzt. Magamtól nem is mennék, ha barátnő akar ilyet, fizesse ki és megyek. :)
10/10 anonim válasza:
első randira sosem vinném a lányt moziba, mert csak kidobott pénz, ha utána nem jövünk be egymásnak, meg amúgy is tök drága a mozi. inkább akkor magamhoz cibálnám fel, egy kis otthoni videózásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!