Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csók közben mindig, minden pasinak feláll a farka, minden egyes alkalommal? 20/L
Figyelt kérdés
2012. szept. 12. 20:12
2/17 anonim válasza:
előfordul.Van aki már gyakorlottabb,és ennyitől még nem áll fel.
De a legtöbbnek igen.Nekem is
F19
5/17 anonim válasza:
Nem feltétlenül. Te sem nedvesedsz, gondolom, minden egyes csóknál, helyzettől függetlenül.
6/17 anonim válasza:
az én páromnak 5 év után is feláll,mikor legelőször találkoztunk egy 7végén itt aludt nálam na akkor 3 napig állt neki....=Dtudom vicces de ez vanXD
7/17 anonim válasza:
Ha nem jól csókolsz, akkor nem! Én viszont úgy smárolok, hogy utána vszeg bugyit kell cserélned!-még ha betétet használsz is :-)
8/17 anonim válasza:
hangulattól függ. ha kipihent a farok és rendezettek a gondolatok és a lélek és smaci van egy szép lánnyal, akkor rendszerint feláll.
9/17 anonim válasza:
Nem mindig, de nagyjából igen. Tudod nekik nem kell sok, hogy felizguljanak/ráhangolódjanak.
10/17 walk w1th mee válasza:
Aki nembirja tűrtőztetni magát annak ja:)
Én tudom,ha akarom igen,ha akarom nem áll fel a kékeress:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!