Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ilyenkor mi lehet a sráccal?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyenkor mi lehet a sráccal?

Figyelt kérdés

tegnap randiztam egy sráccal,egész nap együtt voltunk,éjfélre értem haza

csak egy csók volt,ez volt az első randink

ő előtte már szinte szerelmet vallott,hogy mennyire nem akar elveszíteni meg én vagyok a mindene

ma elvileg a haverjával csinálnak valamit,de nem írt,nem hívott még eddig,csak amikor én írtam neki sms-t akkor arra válaszolt,hogy mit csinál,meg hogy szeretne velem is lenni,de ahhoz képest meg nekem úgy tűnik,hogy leszar:(

mikor akar így találkozni vagy akkor most lekoptatott vagy mi lehet?

2013. szept. 1. 15:32
1 2
 1/18 A kérdező kommentje:
ja amúgy 25 felettiek vagyunk
2013. szept. 1. 15:33
 2/18 anonim ***** válasza:
Adj időt neki, nem gondolhat minden pillanatba rád, ne legyél paranoiás ezzel elszúrhatod.
2013. szept. 1. 15:34
 3/18 anonim ***** válasza:

és miért kéne rajtad lógjon? Nyilván van dolga.

Ha szeret fogd keresni.

25 feletti vagy?

...

2013. szept. 1. 15:34
 4/18 A kérdező kommentje:

de akkor mikor akar találkozni?

mert úgy tűnik majd akkor amikor neki kedve van én meg várjam itt tárt karokkal?

itt üljek egész nap és azt várjam?

reggel is én írtam neki,ő meg csak fb-n akart írni még tegnap éjjel,de bealudt rajta...

2013. szept. 1. 15:38
 5/18 anonim ***** válasza:
attól hogy szeret van élete rajtad kívül is
2013. szept. 1. 15:39
 6/18 A kérdező kommentje:
persze van dolga csinálja csak én szeretem tudni hogy mikor hogy smint..mert akkor én is úgy rendezem a dolgaim,de íígy csak várok mint egy idióta
2013. szept. 1. 15:40
 7/18 anonim ***** válasza:
100%

Ki mondta hogy otthon ülj és várd? és miért nem csinálsz magadnak programot? Van barátnőd találkozz vele, olvassál tanuljál: Hol van előírva hogy rá kell várni tárt karokkal?

Kicsit ostobának tűnsz. Egy kapcsolat nem azt jelenti hogy egymás nélkül létezni se lehet. Intézd dolgodat Ő is intézi sajátját. Fog jelentkezni. Te éld az életed. A világ nem egy ember körül forog ám.

2013. szept. 1. 15:40
 8/18 anonim ***** válasza:

"mert akkor én is úgy rendezem a dolgaim,de íígy csak várok mint egy idióta"

miért kéne úgy rendezni a dolgaidat hogy neki legyen jó? Tud Ő is várni ha épp máshová készülsz. Tipikusan az a nő vagy aki elől két perc alatt menekülnek a pasik mert tényleg az jön le értük élsz.

2013. szept. 1. 15:42
 9/18 A kérdező kommentje:

jó és ha ő csak este jelentkezik,hogy fér óra és itt van?

és én éppen biciklizni vagyok?

akkor e miatt nem tudunk találkozni,mert sokáig nem akarok fent maradni mert korán kelek

ti mit szólnátok ha ilyen esetben?ebbe gondoljatok bele

2013. szept. 1. 15:45
 10/18 anonim ***** válasza:

akkor majd találkozom vele hétfőn vagy kedden. Jobban fog értékelni ha nem vagy mindig elérhető...bezony.

el sem hiszem hogy 25 feletti vagy...

2013. szept. 1. 15:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!