Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyszer randizni hívtak és nem volt épen harisnyám ezért találtam egy régit és nehezen felvettem erre vettem egy magassarkút, randi közbe leültem és elkezdett szakadozni és le kellett fújnom a randit ti mit gondoltok és mért szakadt szét a harisnyám?
Figyelt kérdés
válasz kérek!!!2013. aug. 31. 00:42
11/14 anonim válasza:
Oké, ez nem semmi sztori.... Na de mi a kérdésed felénk?
12/14 A kérdező kommentje:
hát hogy esetleg történt e valami ilyesmi veletet vagy hogy ti mit csináltatok volna ha így láttatok volna engem az utcán vagy hogy ti mit csináltatok volna a helyemben.
2013. aug. 31. 18:07
13/14 anonim válasza:
Na hát így már más, mert eddig csak annyit kérdeztél, hogy szerintünk miért szakadt szét a harisnyád..:D már ne haragudj, de így elég nehéz volt normálisan válaszolni...
Hát.. ha a helyedben lettem volna, nem is tudom mit csináltam volna... egy ilyen harisnya semennyire sem átlátszó? Én lehet inkább a vizes miniszoknyát bevállaltam volna, hogy visszaveszem...
És hát ha így láttalak volna az utcán, lehet, hogy meghökkenek kicsit, de manapság már azért lehet elég furcsa dolgokat látni:D szóval nem annyira ciki ez, mint mondjuk 10 éve lett volna.
14/14 anonim válasza:
Képet, telefont kérek! Most!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!