Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk, randin a lány mindenféle...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, randin a lány mindenféleképp magassarkút vegyen fel?

Figyelt kérdés
Ilyen melegben nem szívesen hordok, de viszont mégis nagyon nőies, amit pont elszeretnék érni. Nem "csalódnátok" a látványban, ha egy lány nem venné fel randira?

2013. ápr. 28. 10:11
 1/8 anonim ***** válasza:
Nem szerintem tök mindegy mit vesz fel az a lényeg, hogy jól érezze magát mindenki
2013. ápr. 28. 10:12
 2/8 anonim ***** válasza:
Tök mindegy, 1essel értek egyet
2013. ápr. 28. 10:14
 3/8 anonim ***** válasza:

A cipője legyen összhangban a ruhájával. De mindenképpen érezze jól magát, legyen kényelmes a viselete, mert ha feszélyezve érzi magát a randi alatt, az nem jó! Akkor a ruhájával, a cipőjével lesz elfoglalva a pasi helyett.

Pasiként nekem tök mindegy, hogy sportcípő, szandál vagy magassarkú van rajta.

F.

2013. ápr. 28. 10:17
 4/8 anonim ***** válasza:

úgy öltözzél fel, ahogy Neked tetszik, ne megfelelni akarjál

szóval önmagadat adjad N

2013. ápr. 28. 10:28
 5/8 anonim ***** válasza:
Én kicsi vagyok, szal hozzám inkább ne vegyen fel magassarkút. De ha magas lennék, akkor se jelentene semmilyen előnyt. Az egyik leghülyébb találmány a világon szvsz.
2013. ápr. 28. 10:58
 6/8 anonim válasza:
Olyat kell felvenni amilyet akarsz nem a cipődre kíváncsiak. (N)
2013. ápr. 28. 12:07
 7/8 anonim válasza:

Felőlem akár papucsban is lehet zokni nélkül, nem azt nézem, hogy a cipő hány centit csal a magasságán.

F/15

2013. máj. 12. 22:17
 8/8 anonim ***** válasza:

Teljesen mindegy nekem, hogy milyen cipőt visel. Neki legyen kényelmes.. :)

16/f

2013. máj. 25. 18:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!