Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Milyen egy ideális ismerkedési mód egy fiútól?
Csütörtökön megyek egy elegáns bálba, ahol 16-19 korosztály lesz. Úgy volt máig, hogy nem megyek, de ma feliratkozott rám egy csaj és épp abba a suliba jár, ahol lesz a bál. Persze ez nem jelent még semmit se!
Az unokatesóm hívott a bálba, hogy menjek el ismerkedni, volt egy ideig (3hónapig) párkapcsolatom és nem rég szakítottunk.
Szórakozóhelyen ismerkedtem meg vele, hogy elhívtam egy italra, de itt nem lesz olyan, hogy pult meg ilyesmi, de lehet lesz, nem tudom :D
Tehát ilyen ekegáns gimibálon hogy lehet ismerkedni (előreláthatóan értelmes) lányokkal?
Köszi, 17/f
netről tanulj be jó tánclépéseket, nem kell sok, egy szám nem hosszú.
kérj fel jó csajokat mutasd be a "tudományod" és innentől kezdve révben vagy
első, ahogy elkezdtem olvasni a válaszod megijedtem, hogy azt írod hogy netről tanuljak be pár dumát.. oke, be tanulok valamit
Második: így lesz:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!