Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol találhatok rá az ideális lányra?
otthonülés - nagyon szeretés - törődés igénylése
nekem ennek kicsit anyai befolyás szaga van a dolognak... de lehet, hogy tévedek. szoros a kapcsolatod anyukáddal?
igazából, mivel nem nagyon moccansz ki otthonról, marad a netes ismerkedés. mondanám, hogy ismerkedj a könyvtárban esetleg, de manapság már nem járnak oda valami sokan o.O
diplomastarskereso.hu
am ez attól függ hogy ha hejes vagy ez rólad a vélemény:
- visszahúzódó cuki srác..... IMÁDOMMMM
- lusta mamlasz.... ehhhw
járj táncos helyekre keress haverokat és menjetek bulizni, mozizni, keresgélj facebookon is akár :D
szia :) én is hasonló helyzetben vagyok, csak lányként. mivel 18 éves vagy, gondolom iskolát váltasz, vagy éppen dolgozni mész, a lényeg, hogy megváltozik a környezeted, ami már egy alap az ismerkedésre. ha egyetemre mész, ott biztosan találsz hozzád hasonló lányokat, vagy olyan barátokat, akiknek a társaságában szintén "nézelődhetsz". ha dolgozni mész, akkor is kialakulhat egy új környezet.
a legfontosabb, hogy n stresszelj rá. ettől függetlenül megpróbálhatod a netes társkeresést, nem feltétlenül rossz az. nekem sok jó ismerősöm van a netről. küllönböző fórumokról, portálokról, szóval nem (csak) társkeresőn lehet ismerkedni.
amilyen vagy, az kuriózum. engem sem érdekel a diszkó és a hasonló divatos hülyeségek, olvasni szeretek, kajálni, tévézni, sétálni... csupa unalmas dolog mások számára.
ne add fel :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!