Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hol találhatok rá az ideális...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol találhatok rá az ideális lányra?

Figyelt kérdés
Sziasztok. 18 éves fiú vagyok, kicsit egyedi jellemmel. Otthonülős vagyok, nem nagyon vonzanak a mai generáció számára kínált szórakozási lehetőségek. Szeretek olvasni, filmezgetni, és érdeklődésem roppant mély a természet tudományok iránt. (Sajnos Roppant módon tudok szeretni, és igénylem a törődést(igen elég bénán hangzik). De nem is szaporítanám a szót, akinek van ötlete hogy korlátozott ismerkedési lehetőségeim közt hol van esélyem egy aranyos, hozzám hasonló lány találásra ( Ja igen külső elvárásom egyedül az igényesség ) az kérem adjon ötleteket. Előre is köszönöm, szép napot. :D
2013. ápr. 16. 17:59
 1/8 anonim ***** válasza:

otthonülés - nagyon szeretés - törődés igénylése

nekem ennek kicsit anyai befolyás szaga van a dolognak... de lehet, hogy tévedek. szoros a kapcsolatod anyukáddal?

igazából, mivel nem nagyon moccansz ki otthonról, marad a netes ismerkedés. mondanám, hogy ismerkedj a könyvtárban esetleg, de manapság már nem járnak oda valami sokan o.O

2013. ápr. 16. 18:02
 2/8 anonim ***** válasza:

diplomastarskereso.hu

am ez attól függ hogy ha hejes vagy ez rólad a vélemény:

- visszahúzódó cuki srác..... IMÁDOMMMM

- lusta mamlasz.... ehhhw

járj táncos helyekre keress haverokat és menjetek bulizni, mozizni, keresgélj facebookon is akár :D

2013. ápr. 16. 18:03
 3/8 anonim ***** válasza:
A panoptikumban.
2013. ápr. 16. 18:03
 4/8 anonim ***** válasza:
mennyi idős a legfiatalabb lány,akivel járnál?:)
2013. ápr. 16. 18:04
 5/8 anonim válasza:
Szia! Járj közösségbe, néha ülj be suli után egy két baráttal egy kávézóba cukrászdába. Igazából bárhol belefuthatsz egy kedves lányba. Legyen az busz, villamos. A LÉNYEG, h változtass egy kicsit az életeden mozdulj ki. Itt a tavasz, jó idő van..tessék a szabadban tölteni sok időt, a parkok ilyenkor tömve vannak...Csak ügyesen...és hidd el h megtudod csinálni
2013. ápr. 16. 18:06
 6/8 A kérdező kommentje:
Fú micsoda válasz-tsunami,köszönöm a segítőkész válaszolóknak. Megpróbálok mindre válaszolni : Igen ez csak természetes hogy szeretem az anyukámat, de ettől függetlenül teljesen önálló vagyok (pl. most csinálom a jogsimat), valamint azon túl hogy nem járok diszkókba és egyéb hasonló szórakozóhelyekre nem tekintendő egyenlőnek az antiszociális viselkedéssel. Természetesen olykor eljárok a barátaimmal ide-oda, illetve a régebbi kapcsolataimban is sokat jártunk moziba, éttermekbe. Ha nem lettem volna egyértelmű a kérdéskiegészítésben elnézést, csak nem szerettem volna regényt írni. Az hogy kivel jövök össze nem igazán korhoz, hanem érettséghez kötött de tekintve hogy nagykorú vagyok meghúznám a határt 16-nál. Remélem kielégítettem mindenki érdeklődését. :D
2013. ápr. 16. 18:41
 7/8 anonim ***** válasza:

szia :) én is hasonló helyzetben vagyok, csak lányként. mivel 18 éves vagy, gondolom iskolát váltasz, vagy éppen dolgozni mész, a lényeg, hogy megváltozik a környezeted, ami már egy alap az ismerkedésre. ha egyetemre mész, ott biztosan találsz hozzád hasonló lányokat, vagy olyan barátokat, akiknek a társaságában szintén "nézelődhetsz". ha dolgozni mész, akkor is kialakulhat egy új környezet.

a legfontosabb, hogy n stresszelj rá. ettől függetlenül megpróbálhatod a netes társkeresést, nem feltétlenül rossz az. nekem sok jó ismerősöm van a netről. küllönböző fórumokról, portálokról, szóval nem (csak) társkeresőn lehet ismerkedni.

amilyen vagy, az kuriózum. engem sem érdekel a diszkó és a hasonló divatos hülyeségek, olvasni szeretek, kajálni, tévézni, sétálni... csupa unalmas dolog mások számára.

ne add fel :)

2013. ápr. 25. 21:57
 8/8 anonim válasza:
Én is ilyen voltam -nőnemű értelemben- de abban a pillanatban ahogy fősulis lettem és elmentem dizsibe -amit máig megteszek-, véget ért az egyedüllét. Csak azt tudom neked is tanácsolni, hogy még ha időnként furán is érzed magad -még mostanában is gyakran érzem így- mert nem illesz oda...vagyunk sokan ezzel így, de jobb dizsiben vagy szórakozóhelyen ismerkedni, mint neten-ezt is tapasztaltam.
2013. máj. 3. 13:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!