Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek találhatok vkit, aki a külsőm ellenére is szeretne?
Figyelt kérdés
17 éves fiú vagyok.165 cm magas,és kissé kisfiús vagyok.Nem vagyok az a nagy vagány csávó, inkább szerény, megértő, kedves, vicces.
Lehet igy barátnőm?
2013. márc. 16. 22:27
1/7 anonim válasza:
Tuti, hogy lehet! Fogja zengeni a neoliberálok kúrusa.
Tuti, hogy nem! - mondják majd a többi alacsonyak meg Helike.
(De megmarad neked B.-né Joli néni legrosszabb esetben)
2/7 anonim válasza:
Az összes lány ismerősöm utálja "nagy vagány csávó"-kat.Úgyhogy biztos lehetsz benne hogy lesz bnőd.
4/7 anonim válasza:
Szerintem lehet. És nem azért lesz veled, mert menő vagy, hanem mert tényleg szeret :) 14L
5/7 anonim válasza:
Hát ha még ronda is vagy mellé, akkor igencsak kicsi a valószínűsége.
7/7 anonim válasza:
Nos, ilyen "paraméterekkel" sajnos valószínűleg kompromisszumokat kell majd hoznod a lányok terén. Tényleg nem sértésből mondom, de a szebb lányok nyílván nem nagyon fognak veled foglalkozni, mivel ők kaphatnak "jobbat" is.
Ha képes vagy lent tartani az elvárásaidat, talán találsz majd egyszer egy lányt aki megkedvel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!