Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek találhatok vkit,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek találhatok vkit, aki a külsőm ellenére is szeretne?

Figyelt kérdés

17 éves fiú vagyok.165 cm magas,és kissé kisfiús vagyok.Nem vagyok az a nagy vagány csávó, inkább szerény, megértő, kedves, vicces.

Lehet igy barátnőm?

2013. márc. 16. 22:27
 1/7 anonim ***** válasza:

Tuti, hogy lehet! Fogja zengeni a neoliberálok kúrusa.

Tuti, hogy nem! - mondják majd a többi alacsonyak meg Helike.

(De megmarad neked B.-né Joli néni legrosszabb esetben)

2013. márc. 16. 22:28
 2/7 anonim ***** válasza:
Az összes lány ismerősöm utálja "nagy vagány csávó"-kat.Úgyhogy biztos lehetsz benne hogy lesz bnőd.
2013. márc. 16. 22:29
 3/7 anonim ***** válasza:
Jó csajod így biztos nem lehet
2013. márc. 16. 22:47
 4/7 anonim ***** válasza:
Szerintem lehet. És nem azért lesz veled, mert menő vagy, hanem mert tényleg szeret :) 14L
2013. márc. 16. 23:46
 5/7 anonim ***** válasza:
Hát ha még ronda is vagy mellé, akkor igencsak kicsi a valószínűsége.
2013. márc. 17. 10:04
 6/7 anonim ***** válasza:
Esélytelen vagy.
2013. márc. 18. 19:28
 7/7 anonim ***** válasza:

Nos, ilyen "paraméterekkel" sajnos valószínűleg kompromisszumokat kell majd hoznod a lányok terén. Tényleg nem sértésből mondom, de a szebb lányok nyílván nem nagyon fognak veled foglalkozni, mivel ők kaphatnak "jobbat" is.

Ha képes vagy lent tartani az elvárásaidat, talán találsz majd egyszer egy lányt aki megkedvel.

2013. márc. 18. 19:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!