Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyan nagy kérés lenne?
Figyelt kérdés
Egyszerűen csak arra vágyom, hogy megismerjek egy lányt akit szerethetek és Ő viszont szeret, akivel mindent megoszthatok. Egyszerűen csak szerelmes akarok lenni, pontosabban már régen szerelmes vagyok de az sajnos nem jöhet össze, mert a csajnak barátja van, de nem tudok másba beleszeretni, eddig Ő az egyetlen aki miatt úgy érzem bármit megtennék. Mit csináljak? Ötletek?
Help pls!
16/F
2013. ápr. 27. 22:22
1/13 anonim válasza:
6 év múlva már nem fog annyira foglalkoztatni, nyugi! Velem is így volt.
2/13 A kérdező kommentje:
2-2,5 éve, mióta ismerem azóta nyugodtan mondhatom azt, hogy nekem csak Ő van, és nem tudok más lányokra úgy nézni. :/ ami annyiból jó, hogy nagyon szeretnék vele lenni, mert nagyon szeretem Őt, de Ő csak barátként tekint rám, szóval ez bukta! :( de másra meg nem tudok úgy nézni!
2013. ápr. 27. 22:28
3/13 anonim válasza:
Szerintem neked a legnagyobb bajod az, hogy 16 évesen el akarod mondani magadról, hogy van csajod, és menőzni ezzel a haveroknak.
4/13 A kérdező kommentje:
egyáltalán nem ez a helyzet, nem ismersz tehát nem tudhatod hogy milyen vagyok, ezért megértem azt amit írtál, DE én nem vagyok éppen egy olyan srác aki mindenével felvág, menőzik meg hasonlók. Én tényleg csak arra vágyok, hogy legyen egy lány mellettem, akit ha hazaérek átölelhetek, megcsókolhatok, vagy délutánonként elé mennyek a suliba, suli után együtt töltsük a napunkat és együtt jól érezzük magunkat. Meg hasonlók, igazából magassról teszek rá, hogy ki mit gondol rólam a haverok közzül, aki tudja milyen vagyok és elfogad az barát, a többi csak haver, akik véleményére nem adok túl sokat, inkább a barátaiméra! :)
2013. ápr. 27. 23:04
5/13 anonim válasza:
Velem ugyan ez a helyzet csak 14 vagyok és lány..
a kiszemelt tudja h bejön neked?mert szerintem joga lenne tudni ha foglalt ha nem!Elhiszem h nem kell más lány de próbálj meg ismerkedni,mert ez nem egészséges és talán még találsz egy jobbat vagy hasonló jót.Mást most úgy se tehetsz.
6/13 A kérdező kommentje:
egyszer már beszéltünk róla egy fél mondat erejéig, de akkor úgy mondtam el neki, mintha ez az egész már múltidőben lenne, tehát akkor azt mondtam neki, (mert Ő kérdezett rá, hogy igaz e hogy szerelmes vagyok belé) és akkor mondtam neki, hogy igen, tényleg szerelmes "voltam" belé, de már nem . (ezért a mondatért a mai napig szidom magam, hogy hogy lehettem ekkora hülye, hogy nem mondtam el neki az igazat, mikor volt rá lehetőségem. Azóta nem igazán mertem felhozni a témát! :(
2013. ápr. 28. 20:58
7/13 anonim válasza:
Ne legyél egy rinyálós p*öcs és talán összejön.
8/13 anonim válasza:
a korodnak tudható be de te az a fajta fiú vagy aki szerintem mindenkibe belezúg aki jelentősen szebb az átlagnál
9/13 A kérdező kommentje:
hát...ehhez képest az a csaj akit leírtam a kérdésben is, nem épp egy átlagon felüli csaj (mások szemében, engem valami nagyon megfogott benne, még sosem éreztem ilyet)
2013. ápr. 29. 22:15
10/13 anonim válasza:
Szerintem várj! Biztos meg fogod találni a párodat, csak idő kérdése.Mindenkinek rendeltetett egy párja. :) Még fiatal vagy, előtted az élet, koncentrálj másra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!