Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Olyan nagy kérés lenne?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Olyan nagy kérés lenne?

Figyelt kérdés

Egyszerűen csak arra vágyom, hogy megismerjek egy lányt akit szerethetek és Ő viszont szeret, akivel mindent megoszthatok. Egyszerűen csak szerelmes akarok lenni, pontosabban már régen szerelmes vagyok de az sajnos nem jöhet össze, mert a csajnak barátja van, de nem tudok másba beleszeretni, eddig Ő az egyetlen aki miatt úgy érzem bármit megtennék. Mit csináljak? Ötletek?

Help pls!

16/F

2013. ápr. 27. 22:22
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Ha van barátja, akkor hagyd...joga van a párkapcsolatában élni, és ahhoz, hogy békénhagyják, hagyj legyen boldog...szóval, ha egy idősebb lányra hallgatsz....ne tedd, én sem örülnék neki a helyében, ennyi (és valószínű úgyis sejti, mi a helyzet, ezt azért lehet látni, de mivel eddig sem szakított a barátjával, ezért vele akar maradni, nem pedig veled lenni)
2013. máj. 17. 09:19
 12/13 anonim ***** válasza:

Javaslom, egy plátói, elérhetetlen szerelem, lány miatt, ne ad fel a kamaszkori éveid, és töltsd el sóvárgással.

Bánni fogod.

Megértelek, ugyan én már felnőtt vagy, én is így töltöttem javarészt a kamaszkorom. Peches is voltam, nem viszonozták a szerelmeimet.

Akkor képtelen voltam túllépni azon, ha valaki visszautasított, vagy el kellett engednem, ebbe közre játszott, hogy az önértékelésem nem vert a plafont, és azt gondoltam, más úgyse fog jönni :)

Ma már úgy gondolom ezek nem tiszta szerelmek voltak, csak erősebb volt a nem kaphatom meg, annál jobban kell érzés.

Én azt javaslom, hogy ha teheted kerüld a lányt, vagy direkt szervezz magadnak randikat, tudatosan, ismerkedj más lányokkal, járj el!

Sportolj, az tisztítja a fejet :)

2013. máj. 25. 15:21
 13/13 anonim ***** válasza:
először is ne félj ki mondani az érzéseid mond meg neki hogy szereted őt de másra nem tudsz úgy nézzni legyél őszinte és határozott az segíteni fog és van joga tudni lehet (nem valószínű,egyártalán nem szal ne privizetek hogy hülye vok,nagyon rendkívüli eset) csak azért szedte fel a srácot mert tetszel neki szerintem beszélj vele :) legyél határozott és rendíthetetlen
2013. jún. 4. 17:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!