Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek vehetek magassarku...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek vehetek magassarkut egy buliba a pasimmal? (lent)

Figyelt kérdés
magassarku nelkul en 168cm vagyok o 173-174cm.Es szeretnek magassarkut venni mivel dogosen akarok kinezni es azt akarom hogy a pasim buszke legyen hogy az ove vagyok :) egy olyan 12cm-es magassarkura gondolok max 13cm.DE viszont nagyon ciki lenne hogy magasabb lennek nala???

2013. júl. 30. 22:29
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Akkor lesz büszke ha semmit nem veszel fel! Ennyit erről.
2013. júl. 30. 22:31
 2/14 A kérdező kommentje:
Ebben en is biztos vagyok :)) de normalis valaszokat adjatok legyszives
2013. júl. 30. 22:32
 3/14 anonim ***** válasza:
Amúgy ha nem veszel fel magassarkút akkor már nem is büszke rád vagy mi?
2013. júl. 30. 22:33
 4/14 anonim ***** válasza:

Inkább az lenne a kérdés,hogy a párodat zavarná-e.

Ha nem,akkor a másokkal ne foglalkozz vedd fel nyugodtan.

2013. júl. 30. 22:34
 5/14 anonim ***** válasza:
Rendben,itt a válasz: Kérdezd meg tőle,hogy neki ciki lesz-e.
 6/14 Didiiayer ***** válasza:
Ha tudsz benne járni és táncolni akkor nyugodtan. Cikinek meg nem ciki, hiszen vannak olyan párok is ahol a lány a magasabb.
 7/14 anonim válasza:

hát necces :S kisebb magassarkú? jó tudom az ugy nem olyan jo :D

hát az én baratom se szereti ha 12 cm-es magassarkut veszek fel, akk pont ugyanolyan magas vagyok mint ő. kérdezd meg baratodat.:)

amugy szerintem nem mutat túl jól a pasira nézve

8/14 A kérdező kommentje:
hat en is ezen gondolkoztam :-S de viszont maskepp ha nem veszek magassarkut azert magasabb nalam .. ez egy ilyen nehai alkalom lenne :D
2013. júl. 30. 22:38
 9/14 anonim ***** válasza:
Szerintem a magassarkú tré, sose értettem miért tartja bárki is dögösnek. Attól meg gyorsan összemenni a pcsöm, ha a nőm magasabb lenne nálam - ettől függetlenül a barátodat kéne erről megkérdezned.
2013. júl. 30. 22:38
 10/14 A kérdező kommentje:
miert lenne tre? miert baj az hogy ha egy lany felvesz egy magassarkut valahogy noiesebbnek erzi magat?
2013. júl. 30. 22:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!