Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a baj a pasimmal? Hogy kezeljem?
Figyelt kérdés
Folyton szar kedve van, köcsögösködik néha, csöndbe van, mondok neki valamit hamar ideges lesz, azt akarja, hogy csöndbe legyek " hagyd abba mert a f**om kivan már" ilyeneket mond. Elmegy az edző terembe aztán ennyi az egész napja meg max találkozunk. De tényleg nem tudom mivan vele próbáltam beszélni is vele, de kezd elzárkózni és fogalmam sincs miért. Minden működött a kapcsolatban eddig , de most egyre rosszabb a szex is okés..csak egyre ritkább. Azt hittem ,hogy megcsal pedig otthon ül csak a sötét szobájába( az annyától tudom) egyébként drogozik is, de ez miatt még nem volt gond pedig nagyon régóta csinálta már akkor is amióta megismertem:S mit kérdezzek tőle, hogy megtudjam mivan? 25/l 20/f2013. júl. 14. 02:10
2/26 anonim válasza:
25 éves nőként mi a fenét vársz egy 20 éves drogos kölyöktől amúgy?
3/26 A kérdező kommentje:
Nem olyan mint egy átlag 20 éves, nem ilyen baba arca van stb...Minden téren érett. Csak mindig valami lelki baja volt . Az apja verte az annyát ilyenek:S
De nem volt ilyen elzárkózós soha...mindenki tőlem kérdezi hol van :S
2013. júl. 14. 02:22
4/26 anonim válasza:
minden téren érett?
az anyjával lakik csajszi!
egy érett férfi nem él az anyja nyakán,eltartja magát!
5/26 anonim válasza:
amúgy ha jár gyúrni,akkor ez a fajta primitív,mint akit lefestesz,tavasszal tuti bekokszolt,nemrég abbahagyta levezetés nélkül és ilyenkor a tesztoszteron szint kb a nullára csökken,ami egy az egyben ezeket a tüneteket produkálja,mint amit leírsz róla.
6/26 anonim válasza:
4.
Mióta gáz, ha 20 évesen a szüleivel él az ember? Sokan még tanulnak ilyenkor. Én is. Tudod valaki vinni is akarja valamire. 20/F
7/26 anonim válasza:
a csaj írta,hogy érett a manusz te ostoba.
8/26 anonim válasza:
Mert úgy nem lehet érett valaki, ha a szüleivel él? Te vagy az ostoba és látszik is.
9/26 anonim válasza:
teljes értékű felnőtt az semmiképp nem lehet,de ezt te is érzed.
10/26 zoliba' válasza:
5-nél a pont. A másik,h téged is un sztem. De ha ilyen érett,biztos meg tudjátok beszélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!