Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a baj a pasimmal? Hogy kezeljem?
Figyelt kérdés
Folyton szar kedve van, köcsögösködik néha, csöndbe van, mondok neki valamit hamar ideges lesz, azt akarja, hogy csöndbe legyek " hagyd abba mert a f**om kivan már" ilyeneket mond. Elmegy az edző terembe aztán ennyi az egész napja meg max találkozunk. De tényleg nem tudom mivan vele próbáltam beszélni is vele, de kezd elzárkózni és fogalmam sincs miért. Minden működött a kapcsolatban eddig , de most egyre rosszabb a szex is okés..csak egyre ritkább. Azt hittem ,hogy megcsal pedig otthon ül csak a sötét szobájába( az annyától tudom) egyébként drogozik is, de ez miatt még nem volt gond pedig nagyon régóta csinálta már akkor is amióta megismertem:S mit kérdezzek tőle, hogy megtudjam mivan? 25/l 20/f2013. júl. 14. 02:10
21/26 anonim válasza:
ha jól tudom jobb helyeken a moderátoroknak jelentési kötelezettsége is van
22/26 anonim válasza:
én ugyan nem akarok senkinek semmi rosszat, csak gondoltam jobb ha tudod
23/26 A kérdező kommentje:
Nem érdekel ez a része az egésznek:) ez maradjon az ő dolga.
2013. júl. 14. 22:43
24/26 anonim válasza:
az,hogy felnyomtad most gyakorlatilag,hogy díler?
az ilyen 20 éves kis nagymenőkre kemény világ vár ám a sitten.
plusz az anyja is elő lesz véve,mert ő is ott lakik,ő is meg lesz hurcolva,hogy benne van-e.
de az is igaz,hogy egy kimutatás szerint a komolyabb drog terjesztőket 90%ban a nője dobja fel.
a gyerek valszeg ennyi idősen nem egy komoly forma,de akkor a kimutatás rá is igaz végül.
25/26 anonim válasza:
Másabb a gondolkodása, mint a legtöbb embernek. Ige, mert elmebeteg. Aki csak ül egy sötét szobában, pláne nyáron, az nem épelméjű.
Majd egyszer feldarabol. Sok boldogságot!
26/26 kolosszus22 válasza:
Egyáltalán nem érett személyiség és te sem vagy az kérdező, hogy 25 éves létedre ennyi eszed van. Összepasszoltok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!