Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit csináljak a pasimmal?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak a pasimmal?

Figyelt kérdés

Egy igazi kocka. Ha vele vagyok, gondol egyet, felpattan, es beül netezni, vagy nyomja a hülye játékait. Èszre sem veszi, ha már órák óta nyomja, ha megunta, visszajön. Aztán telefonról folytatja.

Van hogy direkt azért nem találkozunk, hogy legyen ideje kikockulnia magát, hogy aztán tényleg velem foglalkozzon, ha együtt vagyunk.

De ez sem elég, kitaláltam egy csomó kimozdulós programot, hogy még csak ne is jusson eszébe a gép... Nem egyszer rászólok, vagy fenyegetem, hogy hazamegyek.. de semmi.

Megjegyzem, most is kockul.

Valami ötlet?

2013. júl. 5. 19:26
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Szakíts vele és keress egy igazi férfit! 23/F
2013. júl. 5. 19:28
 2/13 anonim ***** válasza:
Mivel játszik?:D
2013. júl. 5. 19:28
 3/13 anonim ***** válasza:
szerintem keress mást. nem fog javulni. nem vagy neki fontosabb, mint pár idióta játék. nekem ez kevés lenne.
2013. júl. 5. 19:38
 4/13 anonim ***** válasza:

Nem írtad, hogy hány évesek vagytok.

Egyébként sajnos úgy tűnik nekem, hogy nem szeret ő téged igazán. Ha érdekesnek találná a társaságod, nem a gépet nyomkodná, hanem veled töltené az időt.

Próbálj meg beszélni vele ezekről a dolgokról, nem fenyegetőzve. Ha nem segít, hagyd ott. Minél előbb lépsz ki ebből a kapcsolatból, annál hamarabb lesz meg az esélyed arra, hogy olyat talál, aki megbecsül.

5/13 anonim ***** válasza:
*olyat találJ
 6/13 anonim ***** válasza:
küldd el malinovkára
2013. júl. 5. 19:42
 7/13 anonim ***** válasza:
legalább csézik? az az egy megbocsájtható
2013. júl. 5. 19:48
 8/13 anonim ***** válasza:
miért csak mondod hogy hazamész?Miért nem teszed meg?Aztán vagy észreveszi vagy nem hogy nem vagy ott.Hagyd hogy ő keressen meg!Esetleg vetközz mesztelenre és próbáld ki hogy akkor mit csinál.
2013. júl. 5. 20:04
 9/13 anonim ***** válasza:
Sajnos függőség ellen nagyon nehezen lehet bármit is tenni. Mutasd meg neki, hogy érdekesebb a való élet mint a netes. Bár ha Ő nem szeretne elszakadni attól a környezettől, de te vele szeretnél maradni, akkor elég rizikós.
2013. júl. 5. 20:05
 10/13 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat. Masfel eve vagyunk egyutt, o 21, en 18 vagyok
2013. júl. 5. 20:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!