Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak a pasimmal?
Egy igazi kocka. Ha vele vagyok, gondol egyet, felpattan, es beül netezni, vagy nyomja a hülye játékait. Èszre sem veszi, ha már órák óta nyomja, ha megunta, visszajön. Aztán telefonról folytatja.
Van hogy direkt azért nem találkozunk, hogy legyen ideje kikockulnia magát, hogy aztán tényleg velem foglalkozzon, ha együtt vagyunk.
De ez sem elég, kitaláltam egy csomó kimozdulós programot, hogy még csak ne is jusson eszébe a gép... Nem egyszer rászólok, vagy fenyegetem, hogy hazamegyek.. de semmi.
Megjegyzem, most is kockul.
Valami ötlet?
Hobbi?? A biciklizes, barkacsolas, horgaszat.. az hobbi.
ez egy full felesleges es idorablo dolog.
Lehet, hogy te így látod, de neurobiológiailag is előnyös. Mostani TED-en is volt erről előadás (ha tudsz angolul, érdekes lehet belenézni):
http://www.youtube.com/watch?v=FktsFcooIG8
És ebből a szempontból előnyösebb pl filmnézésnél.
Egyébként őszintén: ha miközben ott vagy, és barkácsolni/horgászni/biciklizni pattanna fel, mennyivel lenne jobb?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!