Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a baj a pasimmal? Hogy kezeljem?

Figyelt kérdés
Folyton szar kedve van, köcsögösködik néha, csöndbe van, mondok neki valamit hamar ideges lesz, azt akarja, hogy csöndbe legyek " hagyd abba mert a f**om kivan már" ilyeneket mond. Elmegy az edző terembe aztán ennyi az egész napja meg max találkozunk. De tényleg nem tudom mivan vele próbáltam beszélni is vele, de kezd elzárkózni és fogalmam sincs miért. Minden működött a kapcsolatban eddig , de most egyre rosszabb a szex is okés..csak egyre ritkább. Azt hittem ,hogy megcsal pedig otthon ül csak a sötét szobájába( az annyától tudom) egyébként drogozik is, de ez miatt még nem volt gond pedig nagyon régóta csinálta már akkor is amióta megismertem:S mit kérdezzek tőle, hogy megtudjam mivan? 25/l 20/f

2013. júl. 14. 02:10
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:

a férfiak nem beszélnek rébuszokban mint a nők

nagyon úgy hangzik, hogy untatod és irritálod

2013. júl. 14. 04:08
 12/26 kolosszus22 ***** válasza:

Érett, drogos 20 éves aki egész nap otthon ül!? Hmm...csak én érzek ellentmondást?

26F

2013. júl. 14. 10:26
 13/26 anonim ***** válasza:
Csernus mondta még régebben,hogy az játszódik le az ilyen drogosok fejében, hogy ezt mondja magának: "Nem lehetek én olyan rossz, ha egy ilyen csaj van velem és szeret." Tudja a pasid, hogy bármit csinálhat veled, nincs következménye. Én beszélnék vele, ha meg nem megy, választás elé állítanám. Mert ez így nem normális, te is jól tudod.
2013. júl. 14. 10:52
 14/26 anonim ***** válasza:

A gyilkosok kétharmada sokkal idősebbnek néz ki, mint a valós kora. Ez összefügg az elmebetegséggel is.

A pasidat ki kéne vizsgálni, mert lehet közveszlyes.

2013. júl. 14. 10:58
 15/26 walk w1th mee ***** válasza:

4-es attól hogy valaki az anyjánál él nem gondolsz arra hogy melója van és eltartja magát rendesen?

csövesedj le utolsó...********

2013. júl. 14. 15:37
 16/26 anonim ***** válasza:

ne magyarázz,hanem takarodj el befizetni a nyári fűtésszámlát!

utána magyarázz:)

2013. júl. 14. 21:56
 17/26 A kérdező kommentje:

Érett! csak más a felfogása mint a legtöbb embernek...pl szót fogadni a főnökének stb meg senkinek nem akar. Úgy akar élni ahogy ő szeretne és ezért is a droggal keresi a pénzt.

Viszont az igaz, hogy nagyon agresszív sok embert megvert meg minden...és ahogy az egyik válaszoló le is írta, választás elé fogom helyezni, mert nem tudom mivan már vele:/

2013. júl. 14. 22:14
 18/26 anonim ***** válasza:

tehát egy bűnöző

biztos nagyon érett lehet

2013. júl. 14. 22:22
 19/26 anonim ***** válasza:
ha tudná, hogy miket írsz róla egy nyilvános fórumon szerintem már úton lenne Thaiföldre
2013. júl. 14. 22:23
 20/26 anonim ***** válasza:
én ugyan nem dolgozok állam bácsinak de biztos vagyok benne, hogy könnyedén kideríthető lenne, hogy ki vagy és ki a pasid
2013. júl. 14. 22:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!