Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudnátok mondani olyan "plusz 16 karikás" filmet, amit a pasimmal tudnánk nézni, neki is, nekem is megfelelne, van benne akcio, egy pici romantika (ezért legyen plusz 16-os) és persze vígjáték. Tudtok ilyen filmeket?
Figyelt kérdés
2013. júl. 29. 10:23
1/10 anonim válasza:
vígjáték, +16, romantika, akció (a pasidnak), dráma (neked), éés egy estés? Ilyet nem tudok...
Vagy nézz egy átlagos amerikai filmet, abban van dráma, akció, egy nőt mindig megdugnak, a végén mer romantikusan túlélik az univerzum halálát is!
2/10 anonim válasza:
Döntsd már el, hogy mit akarsz.
3/10 A kérdező kommentje:
plusz 16 vígjáték vagy akcio ami mindettőnknek megfelel....
2013. júl. 29. 10:56
4/10 A kérdező kommentje:
és azért plusz 16 mert van benne szex
2013. júl. 29. 10:57
6/10 A kérdező kommentje:
Tedet láttuk, mindkettőnk kedvence. De az plusz 16-os? Amugy ahoz hasonlok érdekelnek :)
2013. júl. 29. 12:57
7/10 anonim válasza:
tudok egy nagyon jót ajánlani, ami a leírásodnak megfelel, van benne romantika, csak szex nincs benne.
Eleven testek a címe. először azt hittem egy redardált ijesztgetős horror de nagyon tévedtem. nagyon tetszik ez a film, csaj ajánlani tudom.
http://www.youtube.com/watch?v=yvBH3qrMPMg előzetese feliratosan
[link] és leírása hogy miről szól
9/10 anonim válasza:
A Ted 16-os, Én még a Pancser Police-t ajánlom! Ugyanúgy Mark Wahlberg a főszereplő, van benne akció, jópofa viccek és persze szerelmi részek is. (Tudod a pasas a Ted-ből.)
10/10 anonim válasza:
Elemi ösztön ! Jó szórakozást !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!